Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ..."ΕΤΣΟΥΞΕ" ΓΕΡΑ! ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 'Ε Μ Π Α Ρ Γ Κ Ο' των τουρκικών προϊόντων! ΟΛΟΙ οι Έλληνες να πράξουμε ΤΑΧΙΣΤΑ το ίδιο!

...ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ" ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ ΟΙ 1.500 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ... Ξ Α Ν Α Π Α Τ Η Σ Α Ν ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ!


(ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ 'Ο Χ Ι'  ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ!)
Μπορεί την επαύριο της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών από την τουρκική στρατοχωροφυλακή και το καθεστώς Ερντογάν, ο Καμμένος να  ε ξ α φ α ν ί σ τ η κ ε  επί 5 ημέρες και ο Τσίπρας να μην έπραξε ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ, όμως δεν έμειναν το ίδιο άπραγοι και οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι αμέσως εφάρμοσαν ΑΜΕΣΑ (!) 'εμπάργκο'  ΕΝΑΝΤΙΑ στην Τουρκία!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΠΑΡΓΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΠΑΡΓΚΟ


Σχετική εικόνα

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Διεθνούς Αγοράς Αδριανούπολης Μπουλέντ Reisoğlu: «Μάθαμε ότι ακυρώθηκε η επίσκεψη των Ελλήνων μετά τα γεγονότα και στην αγορά οι Έλληνες δεν ήρθαν. Περίπου 1.500 Έλληνες έρχονταν κάθε Παρασκευή, αλλά δεν είδαμε κανέναν αυτήν την εβδομάδα. 
Νομίζω ότι έκαναν μια τέτοια ενέργεια για αντίδραση επειδή είναι οι δυο στρατιωτικοί τους κρατούμενοι».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΠΑΡΓΚΟ

Για να φτάσει ένα τέτοιο 'ρεπορτάζ' να προβληθεί στην τηλεόραση της ερντογανικής δικτατορίας, αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της ζημίας που έχουν υποστεί οι έμποροι της περιοχής, ώστε να ανοίξουν το στόμα τους με κίνδυνο να χαρακτηριστούν… γκιουλενιστές.

Αυτό αποδεικνύει, πρώτον, το πόση άμεση αντίδραση θα μπορούσε να έχει προκαλέσει μια πραγματική αντίδραση από πλευράς της κυβερνήσεως της χώρας, αλλά και το πόσο άπραγοι και άχρηστοι είναι οι σημερινοί κυβερνώντες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΠΑΡΓΚΟ

Η πρωτοβουλία αυτή θα πρέπει άμεσα να καταστεί πανελλαδική, έως ότου γονατίσει το κράτος – απατεώνας της τουρκίας.

[ΠΗΓΗ: Ορισμένα στοιχεία από 'εθνικισμός']


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!