Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

ΚΑΙ…ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!Σε άλλο ένα «ξέσπασμα» του ο Τούρκος Ταιγίπ Ερντογάν πρόεδρος προανήγγειλε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και κάλεσε τους Τούρκους να είναι έτοιμοι για όλα, καθώς όπως υποστήριξε, το σκηνικό έχει ήδη στηθεί στην Συρία και απομένει το τελικό έναυσμα.Όπως ανέφερε ο Ερντογάν, οι αμερικανικές βάσεις στην Συρία δεν έχουν κανένα λόγο να υπάρχουν εκεί και αυτές θα είναι που θα ανάψουν το φυτίλι για την έκρηξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν, οι Αμερικανοί έχουν ήδη 20 στρατιωτικές βάσεις στην Συρία και αυτή η κατάσταση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την έκρηξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν έχει δηλώσει πως οι τουρκικές δυνάμεις μετά το Αφρίν θα προχωρήσουν ανατολικά στον κουρδικό θύλακα του Menbiç, όπου εκεί όμως υπάρχουν οι αμερικανικές βάσεις.

[Πηγὴ]http://nikosxeiladakis.gr/ 
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!