Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟ με τα Ηρεμιστικά ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ... Τουρκικά ΜΜΕ ΤΩΡΑ: Η Ελλάδα κατηγορείται για «γενοκτονία» του «Μακεδονικού λαού»...!!!



“Η Ελλάδα κατηγορείται για "γενοκτονία" του Μακεδονικού λαού” είναι ο τίτλος του τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Anadolu. Το τουρκικό πρακτορείο δημοσιεύει κοινή δήλωση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της ΠΓΔΜ. Στη δήλωση αυτή ζητούν αναγνώριση της μακεδονικής μειονότητας μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι μη κυβερνητικές οργανώσεις των Σκοπίων διαδηλώνουν σχετικά με το ζήτημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι έχει διαπράξει μεταξύ άλλων παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία κατά της “μακεδονικής” μειονότητας από το 1913.





Σε κοινή τους δήλωση που έγινε την Πέμπτη στο Αnadolu τα λεγόμενα “ μακεδονικό κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα”, την “μακεδονική διασπορά”και το “Διεθνές Μακεδονικό Σωματείο” αλλά και το “Μακεδονικό Παγκόσμιο Δίκτυο Συνεργασίας” καταδικάζουν την Ελλάδα και τις διεθνείς οργανώσεις σχετικά με την διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στην Αθήνα και τα Σκόπια σχετικά με το όνομα της ΠΓΔΜ, αναφέρει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.

Στην δήλωση αυτή τονίζεται ότι οι “ Μακεδόνες” δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την αδικία εις βάρος τους, την οποία τους επιβάλλουν Η Ελλάδα, τα Ηνωμένα Έθνη, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ από το 1993.

Και προσθέτει: “ Αυτό που ξεκίνησε ως συνομιλία για “συμφωνία” ήρθε 25 χρόνια μετά ως προσπάθεια γενοκτονίας των Μακεδόνων - ως προσπάθεια να τους αφανίσουν, τη χώρα τους, τη γλώσσα τους, την ιστορία τους, το χάρτη τους.”

Τα ΜΚΟ τονίζουν δηλαδή σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Anadolu οι οι “Μακεδόνες” πιέζονται από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ να διαπραγματευτούν το όνομα τους, την εθνικότητα τους και την εθνική τους ταυτότητας, τη γλώσσα και την ιστορία τους , με την προϋπόθεση να γίνουν μέλη στις διεθνείς και περιφερειακές οργανώσεις.

"Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που έχει ενορχηστρωθεί τέτοιου είδους πίεση ούτως ώστε να οδηγηθεί ένας ολόκληρος λαός σε αυτοκαταστροφή, πίεση που προκαλείται από έθνη και οργανισμούς που υποτίθεται ότι θα ήταν θεματοφύλακες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον 21αιώνα" γράφει επίσης η κοινή δήλωση.

Σκοπιανές ΜΚΟ: Ζητούν αναγνώριση της "μακεδονικής μειονότητας".

Οι Σκοπιανές ΜΚΟ υποστηρίζουν ότι το θέμα του ονόματος συνιστά μία εφεύρεση της ελληνικής κυβέρνησης και είναι απλά η συνέχιση και η διεθνοποίηση της 100ετούς εσωτερικής της πολιτικής, της άρνηση αναγνώρισης της ταυτότητας της "μακεδονικής μειονότητας".

"Ζητούν επίσης τη σύσταση μίας ανεξάρτητης επιτροπής για να διερευνήσει τις "παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς επίσης και εγκλημάτων εναντίον της ανθρωπότητας, εγκλημάτων πολέμου και γενοκτονίας που έχει διαπραχθεί εις βάρος της "μακεδονικής μειονότητας"| στην Ελλάδα από το 1913 και έπειτα".

"Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και μία και καλή να αναγνωρίσει δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματα της κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και τη γενοκτονία στη "μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα από το 1913", καταλήγει η κοινή δήλωση. Mε πληροφορίες από Αnadolu

[Πηγή]http://www.stoxos.gr/

(Σχόλιο δικὸ μου) Ἡ ὁργὴ μου ξεχειλίζει!!!
Ποίοι μιλᾶνε γιὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα καὶ γιὰ ἐγκλήματα πολέμου καὶ ἐμεῖς καθόμαστε ἁπλοὶ ἀκροατὲς καὶ θεατὲς!
Πόσο ξεπεσμὸς ἀκόμα, ἔχουμε καμμία σχέση μὲ τοὺς προγόνους μας σὲ κάτι ἔστῳ;
Ξέρουμε μόνο νὰ κορδονώμαστε ὅτι ἤμαστε «ἀπόγονοι» ὅλων αὐτῶν τῶν ἡρώων ποὺ ὅποτε τοὺς χρειάστηκε ἡ πατρίδα, δόθηκαν μὲ αὐτοθυσία χύνοντας τὸ αἶμα τους γιὰ τὴν ἐλευθερία τῆς πατρίδας μας!
Θὰ ἔπρεπε ἀντὶ αὐτοῦ, νὰ ντρεπόμαστε γιὰ τὴν πρωτοφανὴ ἀδράνειά μας καὶ ἀδιαφορία!
Ξεπουλήθηκαν τὰ πάντα καὶ ἐμεῖς, στὴν καθημερινότητά μας σὰν νὰ μὴν συμβαίνη τίποτα!
Θὰ ἔπρεπε νὰ εἴχαμε εἰσβάλει στὸ «κυνοβούλιο», καὶ νὰ τοὺς ἐκτελούσαμε ὅλους αὐτοὺς τοὺς ἀρχιπροδότες ποὺ δὲν ἄφησαν τίποτα ὄρθιο!
Χωρὶς δικαστήρια, χωρὶς δίκες, ἐκτέλεση κατευθείαν νὰ καθαρίση ὁ τόπος ἀπὸ αὐτοὺς τοὺς λεχρίτες!

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!