Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ έβγαλαν νέο νόμισμα με τον Πέρση Βασιλέα Κύρο (!) και τον Ντ.Τράμπ μαζί; Περιμένουν ΤΑΧΑ κάτι; Καί ΤΙ ;




Σε ένα (απρόσμενο ή όχι;) νέο νόμισμα, ο Τράμπ απεικονίζεται μαζί με τον ...Πέρση βασιλιά Κύρο, ο οποίος κατά την αρχαιότητα έδωσε την εντολή να ξαναχτιστεί ο ναός των Ιουδαίων!
(ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ - παλαιότατο "όνειρό τους" - ΤΟ ΞΑΝΑΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για donald Trump and Benjamin Netanyahu

Αποτέλεσμα εικόνας για donald Trump and Benjamin Netanyahu

Είναι «Μια μεγάλη μέρα για τον λαό του Ισραήλ», απάντησε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου στην απόφαση του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, να μετακινήσει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ ήδη από τον Μάιο, ακριβώς την ημέρα που το νέο εβραϊκό κράτος θα κλείσει τα 70 έτη. 

Οι εβραϊκές οργανώσεις δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους και έχουν εκδώσει ένα ειδικό νόμισμα «μισού σικέλ», με τις εικόνες του Τράμπ και του Πέρση Κύρου. 
Από την άλλη μεριά του νομίσματος φαίνεται η εικόνα της ανασυγκρότησης του ναού του Σωλομώντα στην Ιερουσαλήμ.

Είμαστε κοντά στα γεγονότα;;; 
Ναί, είμαστε πολύ κοντά !!!

πληροφορίες από Arutz7

http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/02/blog-post_130.html

https://katohika.gr/diethni/evraikes-organoseis-elpizoun-oti-o-tramp-tha-ksekinisei-kai-tin-kataskevi-tou-naou-tou-solomonta-meta-tin-presveia/

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!