Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Αυτός βρίσκεται πίσω από την ατζέντα της παγκόσμιας μαστούρας!






Οι αριστεροί αθεϊστές (κομμουνιστές και σοσιαλιστές) χαρακτηρίζουν τη θρησκεία ως "το όπιο του λαού". Από την άλλη, η χρήση της κάνναβης για αυτούς τείνει να γίνει "θρησκεία"!

Το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα βλέπει ο Γιώργος Παπανδρέου με την πλήρη αποποινικοποίηση της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς. Επόμενος στόχος και για ιδία χρήση.


Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στην επιτροπή της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχεδίου για «την παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης» και μίλησε για ακόμη μια φορά υπέρ της. Αυτή τη φορά ωστόσο, και ως ιδρυτικό μέλος της Διεθνούς Επιτροπής για τα Ναρκωτικά. Στην γκλομπαλιστική αυτή "εκκλησία" μετέχουν πολλοί πρώην πρόεδροι κρατών και ο πρώην γ.γ.του ΟΗΕ Κόφι Ανάν.

Το... "επιχείρημα" είναι ότι η κατασταλτική προσέγγιση των χρηστών κάνναβης διεθνώς έχει αποτύχει παταγωδώς, έτσι η νομιμοποίησή της μπορεί να αποφέρει μόνο σημαντικά οφέλη. Με το σκεπτικό ΓΑΠ ή αλλιώς, το σκεπτικό της Νέας Τάξης Πραγμάτων, καλό θα ήταν να νομιμοποιήσουμε και την τρομοκρατία, αλλά κι άλλες εγκληματικές ενέργειες αφού κι εκεί η αποτυχία καταστολής τους είναι παταγώδης, σωστά;
 
«Το ηθικό δίλημμα είναι αν οι πολιτικές μας και η πολιτεία σώζουν ή καταστρέφουν ζωές» κι όχι αν είμαστε υπέρ των ναρκωτικών, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής, κι όποιος κατάλαβε τον συσχετισμό - μπράβο του!

Μάλιστα κατέθεσε μεταξύ άλλων πίνακα επικινδυνότητας (για την κάνναβη, όχι τους πολιτικούς) που την κατατάσσει κάτω ακόμη κι από το αλκοόλ και το τσιγάρο, ενώ χαρακτήρισε «μύθο» την αντίληψη ότι η χρήση κάνναβης αποτελεί «κερκόπορτα» για τη χρήση σκληρότερων ναρκωτικών ουσιών.

Με την ιδιότητα του μέλους της Διεθνούς Επιτροπής για τα ναρκωτικά, που τάσσεται υπέρ της πλήρους απελευθέρωσης της κάνναβης, ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι σε περιπτώσεις όπως η Ελλάδα, της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, αυξάνεται η τάση χρήσης ναρκωτικών.

Εν ολίγοις, ο ΓΑΠ που άνοιξε τις πύλες της κόλασης των μνημονίων, θέλει τώρα να ανοίξει και τις πύλες στα ναρκωτικά, κάτι που εξάλλου το ήθελε από την εποχή διακυβέρνησης του, αλλά δεν του "καθόταν". Πιο νεοταξίτης... πεθαίνεις!


[Πηγή]http://thesecretrealtruth.blogspot.com
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!