Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Έρχεται στήν μνήμη όλων... 'Το εξπρές του Μεσονυχτίου'! Είθε Ο Ύψιστος να μας δώσει ΔΥΝΑΜΗ...

Σχετική εικόνα


Πρόκειται για μία κινηματογραφική ταινία, που εκείνη την εποχή (τέλη δεκαετίας '70) η Τουρκία "πάλεψε" μέ νύχια κα με δόντια να ΜΗ προβληθεί στην Ελλάδα! 
Έδειχνε το αληθινό ΑΓΡΙΟ πρόσωπο αυτής της δήθεν δημοκρατίας, που "στέκεται" διαρκώς στα βασανιστήρια και στις δολοφονίες ΕΝΑΝΤΙΟΝ οποιουδήποτε δείξει ότι έχει αντίθετη γνώμη!

Αποτέλεσμα εικόνας για MIDNIGHT EXPRESS
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ
ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ
ΣΤΙΣ "ΑΨΟΓΕΣ" ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για MIDNIGHT EXPRESS

Περιέργως, πολύ περιέργως θα λέγαμε, η χώρα αυτή,"καταφέρνει" να ελέγχει αρκετά πράγματα στην πατρίδα μας, στοιχείο που θα γίνουμε εξαιρετικώς δυσάρεστοι άν τεκμηριώσουμε....

Αποτέλεσμα εικόνας για MIDNIGHT EXPRESS
EINAI ΛΥΠΗΡΟ, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ  (ΜΠΡΑΝΤ ΝΤΑΙΗΒΙΣ) ΜΕΤΑ
ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ...

Πρίν ακούσετε εκείνο το μνημιώδες μουσικό 'soundtrack', ήτοι την μουσική επένδυση εκείνης της φοβερής ταινίας για τα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ τουρκικά  κ ά τ ε ρ γ α, να υπενθυμίσουμε ότι ένα εκπληκτικό βιβλίο (εκδόσεις 'Εστίας') που άφησε εποχή, το μοναδικό 'Η μάστιγα της Ασίας', του (μακαρίτη πιά) προξένου των ΗΠΑ στην Σμύρνη ΜΑΣ, του εξόχου Τζώρτζ Χόρτον (παντρεμένου με Ελληνίδα) το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΑΝ οι Τούρκοι για 60 περίπου χρόνια, ώστε να μήν μπορεί να εκδοθεί στην ...Ελλάδα !!!...




"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!