Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ :"ΦΡΟΥΡΑ, ΦΡΟΥΡΑ"! Ενοχλήθηκαν (ατελείωτα) οι 'Συριζαίοι', επειδή ζήτησε ο βουλευτής Ιω.Λαγός, να ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ένα τουρκικό αεροπλάνο και να ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ο πιλότος του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ, ΣΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΠΟΣΟ ...ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!



(ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ...ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΑΡΑΖΟΥΝ AΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥΣ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΟΥΣ - ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ" ΤΟΥ ΑLEXIS....)

Το πόσο πονάει ο Εθνικός και δυναμικός λόγος της 'Χ.Α.' τους πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου» αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά σήμερα, όταν (ενωμένοι χωρίς διαφορές...) Συριζαίοι, Νεοδημοκράτες και λοιποί «δημοκράτες», προκάλεσαν πρωτοφανές επεισόδιο στην Βουλή για να διακόψουν την ομιλία του βουλευτού Γιάννη Λαγού.



Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της 'Χ.Α.' κατηγόρησε τους κυβερνητικούς για ανθελληνισμό και προδοσία και κάλεσε στην επόμενη παραβίαση να καταρριφθεί  Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ   ένα τουρκικό μαχητικό και ο τούρκος πιλότος να  σ υ λ λ η φ θ ε ί ! 

Μόνον έτσι θα πάρουμε πίσω τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς μας, ανέφερε μεταξύ άλλων.




Στην συνέχεια κατέκρινε Φίλη και Γαβρόγλου που αγνοούν την απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα των νέων βιβλίων θρησκευτικών.




Τόνισε την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού και τον Αγώνα της 'Χ.Α.' ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.



Σε εκείνο το σημείο ο συριζαίος βουλευτής Ξυδάκης και άλλοι «δημοκράτες» επιχείρησαν να διακόψουν την ομιλία του Γ. Λαγού, η οποία τελικά διεκόπη με εντολή του (πανικόβλητου έως ανύπαρκτου) προεδρείου.

Δ Ε Ι Τ Ε  ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑΚΟ 'βίντεο' :



(ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ 2ΛΕΠΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΟΠΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΩ.ΛΑΓΟΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΠΟΔΙΣΘΗΚΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ :https://www.youtube.com/watch?time_continue=146&v=w19Bh0ULrWU)

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!