Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Καί ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ καί μ ο λ ύ ν ο υ ν ! 'Σ Ο Κ' στήν Θ ε σ σ α λ ο ν ί κ η, 30 τρόφιμοι Γηροκομείου ΠΛΗΡΩΣ (!) εμβολιασμένοι ....θ ε τ ι κ ο ί, νοσούν!


Καί μολύνονται και μολύνουν! 

'Σ ό κ' στήν Θεσσαλονίκη, 30 τρόφιμοι Γηροκομείου πλήρως εμβολιασμένοι θετικοί, νοσούν! 

Διάτρητο από τον ιό το υγειονομικό κέντρο όπου ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και τρόφιμοι και προσωπικό…Φοβούνται τώρα την διασπορά από εμβολιασμένους. 
Ιχνηλατούν τρέχουν και δεν φθάνουν. 

Εστία μόλυνσης το αποστειρωμένο περιβάλλον. 

Τσάμπα παίρνουν α κεφάλια 50.000 ανθρώπων, 10.000 μαζί με οικογένειες τους 50.000. 

Δεν έχουν τσίπα τα τσιράκια του συστήματος με τους βαρύγδουπους δοτούς τίτλους ”καθηγητές” πάνω απ΄όλα που προπαγανδίζουν και θέλουν αίμα στην αρένα! 

Κοινωνικός 'βαμπιρισμός', κοινωνικός κανιβαλισμός. 

Λιβανίζει για το μόνο όπλο ως μόνη λύση ως και η ΑΔΕΔΥ. 

Δημοσιογράφοι συνδικαλιστές εξομοιώθηκαν….

Θα ηττηθείτε το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια...

Η αδικία γυρνάει πάνω σας…..

Συναγερμός έχει σημάνει σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν δεκάδες κρούσματα κορονοϊού.

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό, ύστερα από τεστ που ξεκίνησαν να διενεργούνται από τις 18 Αυγούστου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την ιχνηλάτηση που είναι σε εξέλιξη έχουν προκύψει, μέχρι στιγμής, περίπου 50 στενές επαφές.

Οι περισσότεροι που νοσούν είναι άνω των 70 ετών ενώ ανάμεσά τους υπάρχει και ένας εργαζόμενος νοσηλευτής. 

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήπια συμπτώματα, ενώ τόσο το προσωπικό όσο και οι άνθρωποι που διαμένουν στην δομή είναι εμβολιασμένοι....

Σύμφωνα με το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων, αναμένεται σήμερα νέος έλεγχος από τον ΕΟΔΥ. 

Εκ μέρους της διοίκησης κατέστη σαφές, πως τόσο το προσωπικό όσο και οι άνθρωποι που διαμένουν στο γηροκομείο είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ως εκ τούτου η κατάσταση δεν είναι ανησυχητική.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι σε προηγούμενη επικοινωνία του 'GRTimes.gr' με το γηροκομείο στις αρχές της εβδομάδας, οι υπεύθυνοι έκαναν λόγο για αμφίβολα κρούσματα τα οποία δεν έχει επιβεβαιώσει ο ΕΟΔΥ. 

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι συγγενείς των ηλικιωμένων ενημερώθηκαν ότι νοσούν και μάλιστα είχε ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της ιχνηλάτησης προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά στην κοινότητα.

Οπότε μεταδίδουν είναι μεταδότες ιού οι δεκάδες εμβολιασμένοι όπως και τόσοι άλλοι!!! 

Κατ΄άλλα στην πυρά οι μη εμβολιαμσένοι με τα σκευασμάτα!!

Kαι για να χρησιμοποιήσω τη δική τους προπαγανδιστική ορολογία ”έκρηξη κρουσμάτων” σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων όπου όλοι προσωπικό και τρόφιμοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι!!!

dimpenews.com

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!