Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Φαρμακοποιός Νοσ. «Αγ. Ανδρέας» για εμβόλια: «Ύ π ο π τ ο που τα φύλλα ο δ η γ ι ώ ν των εμβολίων ήταν ....ΚΕΝΑ!» (Βίντεο)


Η κυρία Μουμούρη φαρμακοποιός του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» , υποστήριξε ότι αρκετοί είναι οι υγειονομικοί που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο. 

«Ως φαρμακοποιός, θα σας πω ότι η δουλειά μου είναι να διαβάζω τις οδηγίες του κατασκευαστή όταν έρχονται τα σκευάσματα» τόνισε η φαρμακοποιός του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», η οποία εξήγησε πως τα φύλλα οδηγιών των εμβολίων ήταν ....κενά.


«Όταν ένα προϊόν δεν συνοδεύεται από φύλλο οδηγιών, αυτό είναι ύποπτο» συμπλήρωσε η κυρία Μουμούρη.

Ο κ. Καπραβέλος καλεσμένος στην ίδια εκπομπή υποστήριξε:

«η ενημέρωση, ο ορθολογισμός και η καλή σκέψη είναι αυτά που κάνουν πέρα το φόβο». 

«Όντως τα εμβόλια πήραν μια προσωρινή έγκριση και είχαμε και εμείς κάποιες επιφυλάξεις, όμως με τα δισεκατομμύρια δόσεων που έχουν γίνει, δεν είδαμε εμείς σοβαρές παρενέργειες στο νοσοκομείο, ώστε να προβληματιστούμε και να πούμε ότι υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας» πρόσθεσε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

«Αυτό που ξεχνάνε όλοι είναι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, δηλαδή ότι αυτή τη στιγμή -και έστω με αυτά τα ερωτήματα που υπάρχουν- σώθηκε αρκετός κόσμος και δημιουργήθηκε ένα ισχυρό τείχος προστασίας» κατέληξε ο Νίκος Καπραβέλος.

Δείτε το βίντεο

https://www.ergolavikoi.gr/farmakopoios-nosokomeioy-ag-andrea/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!