Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΕΞΑΛΛΟΙ οι στρατιωτικοί! Περνούσαν τά ΦΕΡΕΤΡΑ μέ τούς νεκρούς Αμερικανούς ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και ο Μπάϊντεν κοιτούσε το ....ρολόϊ του!!! Α Η Δ Ι Α ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 

Ο Τζο Μπάϊντεν εξόργισε τους βετεράνους στις ΗΠΑ, αλλά και πολύ κόσμο στα social media, αφού φαίνεται να κοιτά το ρολόϊ του, κατά τήν διάρκεια της τελετής επαναπατρισμού των Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στήν Καμπούλ.


Οι επικριτές κατακεραύνωσαν τον Μπάϊντεν, με μερικούς να τον καλούν να «δείξει σεβασμό».

«Συγνώμη κύριε Πρόεδρε, είχατε κάπου αλλού να πάτε», έγραψε ένας χρήστης των social media. 

Ένας δεύτερος είπε: «Αυτό είναι τόσο άσχημο. Με την πρώτη ματιά σκεφτόμουν ότι το μανίκι θα πιάστηκε, αλλά… . Δεύτερη ματιά, σίγουρα βαρεμάρα/ενόχληση».

«Φαίνεται ότι δεν τον ενόχλησε το γεγονός ότι έπρεπε να δείξει κάποιο σεβασμό για αυτούς τους Αμερικανούς ήρωες», έγραψε στο Twitter ο Σάμιουελ Γουΐλιαμς, ένας βετεράνος του στρατού που πολέμησε στην επιχείρηση Desert Storm.

Ο βετεράνος των υποβρυχίων J Larry Hanna έγραψε: «Ο Μπάιντεν, καθώς τα φέρετρα περνούσαν μπροστά του, έπρεπε να ρίξει μια ματιά στο ρολόι του. Είχε κάτι πιο σημαντικό;». 

Ένας άλλος βετεράνος έγραψε: «Αφού περάσει ένας ήρωας στρατιώτης, ο Μπάιντεν δείχνει την αληθινά απίστευτα ασεβή ψυχή του, ελέγχει το ρολόι του σαν να έχει κάπου αλλού να πάει. Είμαι τόσο έξαλλος, αυτό είναι ένα προσωπικό χαστούκι σε όλους τους βετεράνους και ενεργό καθήκον».

Ένας ακόμα χρήστης έγραψε: «Ναι, δεν ήταν καλή ματιά», ενώ δεκάδες χρήστες κορόιδευαν τον Μπάιντεν και ισχυρίστηκαν ότι άργησε για τον «ύπνο του». 

Ένας έγραψε: «Ετοιμάζεται για τον απογευματινό του υπνάκο» και ένας άλλος πρόσθεσε: «Ο χρόνος για υπνάκο είναι σημαντικός».

BD13D8AB 9017 4064 9BC9 589EB9C1013C

Ένα ακόμα άτομο έγραψε: «Μάλλον είναι κοντά στην ώρα ύπνου του του και αναρωτιέται πόσο περισσότερο από τον πολύτιμο χρόνο του πρέπει να σπαταλήσει …».

Δεν έλειψαν και οι ειρωνείες: «Εκπληκτικό που είναι ακόμα ξύπνιος», «η ώρα του ύπνου πρέπει να είναι σε 20 λεπτά», «πρέπει να βεβαιωθεί ότι πήρε το 'σνακ' πριν τον ύπνο».

F0B6F976 BAF4 46FD B72C 954626C1F7E6

Οι υποστηρικτές του Αμερικανού Προέδρου υποστήριξαν ότι το ρολόι είναι δώρο από τον νεκρό γιο του Μπο, αλλά ο ισχυρισμός αυτός δεν ευσταθεί.

Το θέμα του 'Rolex' προέκυψε επίσης στην ορκωμοσία του, αλλά και πριν, στο τελευταίο ντιμπέιτ, όταν ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε ότι ήταν δώρο από την Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάϊντεν...

https://www.olympia.gr/1451847/diethni/pernoysan-ta-feretra-me-toys-nekroys-amerikanoys-ki-o-mpainten-koitoyse-to-roloi-toy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!