Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΑΥΤΗ Η ΙΡΑΝΗ, Η (άθλια) ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΗΝ ...ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ! ! !




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ" ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΟΣ;

ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ; ; ; 




(ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ "ΓΝΩΣΤΟ" ΤΕΛΟΣ...)
Η Ουγγαρία πρόκειται να δώσει άσυλο σε μια Ιρανή χριστιανή που  ε κ δ ι ώ χ θ η κ ε (!) από την Σουηδία, δήλωσε ο Zsolt Semjén (Ζσολτ Σέμιν), Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως στήν Βουδαπέστη.
Σχετική εικόνα
ΙΔΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ.
ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΙ (!)
ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΤΕΜΜΑΤΑ(!)
ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟΥΣ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Magyar Idők, η Σουηδία πρόκειται να απελάσει την Aideen Strandsson μετά την απόρριψη της αίτησεώς της για παροχή ασύλου για δεύτερη φορά!
Η εφημερίδα γράφει ότι η Στράντσον έχει γίνει χριστιανή και αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της εάν επρόκειτο να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός είπε, ότι η Ουγγαρία δεν στέλνει κανέναν αιτούντα άσυλο σε χώρες όπου το εθνικό, θρησκευτικό ή πολιτικό τους υπόβαθρο μπορεί να τους θέσει σε κίνδυνο.


Η κ. Strandsson θα ήταν ευπρόσδεκτη να παραμείνει στην Ουγγαρία εν αναμονή της ευνοϊκής εκβάσεως των διαδικασιών όπως είναι οι έλεγχοι της εθνικής ασφάλειας, δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Semjen.


«Πάντα διαχωρίζουμε τους οικονομικούς μετανάστες και τους πραγματικούς πρόσφυγες. 

(ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ"; ΟΧΙ, Ε;)

Θα προστατεύσουμε την Ουγγαρία από την εισβολή μεταναστών, αλλά θα βοηθήσουμε όσους βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο», δήλωσε ο Semjén (φώτο).

«Οι Χριστιανοί ενσωματώνονται εύκολα στον χριστιανικό ευρωπαϊκό πολιτισμό, σε αντίθεση με τους μουσουλμάνους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  Π Ρ Ο Θ Ε Σ Η  να ενταχθούν», είπε.

Η Strandsson - η οποία είναι ηθοποιός - βαφτίστηκε δημοσίως χριστιανή σύντομα μετά την άφιξή της στη Σουηδία το 2014, μια κίνηση που είναι τολμηρή, επειδή η δημόσια αλλαγή πίστεως μπορεί να οδηγήσει σε αντίποινα από τη μουσουλμανική κοινότητα. Ήδη έχει δεχθεί απειλές για την ζωή της από μουσουλμάνους...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απέλασή της θα ήταν αντίθετη με διεθνείς συμφωνίες όπως η Σύμβαση της Γενεύης.

Η Υπηρεσία Μεταναστεύσεως της πιο "ανθρωπιστικής" και "welcome refugees" ευρωπαϊκής χώρας, είπε στην Strandsson ότι το αν κινδυνεύει που έγινε χριστιανή "είναι δικό της πρόβλημα"!!!...

[Πηγή: http://redskywarning.blogspot.gr/2017/08/blog-post_12.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!