Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Και άλλη αποχώρηση ενός Ελληνοαμερικανού, από τον Λευκό Οίκο...


Αποτέλεσμα εικόνας για george gigicos

Ένα από τα πρώτα μέλη του προσωπικού που διόρισε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Λευκό Οίκο (που έχει υπηρετήσει και σε άλλους προέδρους παλαιότερα) αποχωρεί από την θέση του. Εθεωρείτο δε ως ένας εκ των πλέον στενών συνεργατών του Ντόναλντ Τραμπ. Ο λόγος για τον γνωστό ομογενή Τζορτζ Τζιτζίκος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη διοργάνωση των επίσημων ταξιδιών του Αμερικανού Προέδρου.
Αποτέλεσμα εικόνας για george gigicos

Σύμφωνα με πηγή του 'Associated Press', o Ελληνοαμερικανός θα επιστρέψει στο δυναμικό της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και πιο συγκεκριμένα στην διοργάνωση των εκδηλώσεών του, που συνεχίζονται και μετά την ανάληψη της προεδρίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για george gigicos

Όπως αναφέρει η ανώνυμη πηγή, η αποχώρηση του Τζιτζίκος από τον Λευκό Οίκο, είχε προγραμματισθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες και δεν συνδέεται σε καμμία περίπτωση με την αποχώρηση του, επίσης ομογενούς, προσωπάρχου του Τραμπ, Ηρακλή Πρίμπους...

Σχετική εικόνα

[Πηγή:http://www.defence-point.gr/news/ki-alli-apochorisi-enos-ellinoamerikanou-apo-ton-lefko-iko]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!