Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΕΙΣΑΙ Ξ Ε Τ Σ Ι Π Ω Τ Ο Σ ! Α Θ Λ Ι Ο Σ !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΒΟΥΛΦ

("ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ" ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΥΡΚΟΙ & ΓΕΡΜΑΝΟΙ...)
Ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ (παραιτήθηκε το 2012) έπιασε δουλειά σε τουρκική εταιρία (!) ονόματι 'Yargıcı' η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο στην Γερμανία, με το ακροαριστερό 'Die Linke' να δηλώνει, ότι θα προτείνει την ψήφιση νόμου, που θα εισαγάγει κανονιστικές ρυθμίσεις στο εισόδημα των πρώην προέδρων!

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικη σημαια

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΒΟΥΛΦ

Η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος άσκησε κριτική στον πρώην πρόεδρο, για τα ότι εργάζεται πλέον για την τουρκική εταιρία, ζητώντας το εισόδημά του να μειώνει αντίστοιχα τη σύνταξη που λαμβάνει ως πρώην πρόεδρος, δηλαδή να μειώνονται τα χρήματα που λαμβάνει από τους Γερμανούς φορολογουμένους, που ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των ..236.000 ευρώ ετησίως.

Σχετική εικόνα

Ο επικεφαλής της 'Yargıcı', Έρικ Σάαπ, ενημέρωσε ότι ο πρώην πρόεδρος υποστηρίζει νομικά την εταιρία από το 2016, που εισήλθε στην γερμανική αγορά, ενώ ήταν και ένα από τα πρόσωπα που την βοήθησαν να ξεκινήσει την δραστηριότητά της στην χώρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΒΟΥΛΦ

Με κριτική διάθεση, αν και με όχι τόσο μεγάλη σφοδρότητα ήταν και η θέση των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), με τον αντιπρόεδρο να δηλώνει στο περιοδικό 'Bild am Sonntag', ότι οι Ομοσπονδιακοί Πρόεδροι θα πρέπει να αποδέχονται μόνο διορισμό σε τιμητικές θέσεις και όχι να εργάζονται για τον ιδιωτικό τομέα, από τη στιγμή που τους εξασφαλίζεται μισθός εφ’ όρου ζωής.

[Πηγή: 'Defence-Point']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!