Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ' ; ; ; Αμερικανικές δυνάμεις εισήλθαν στο κέντρο των Σκοπίων! – Στα ΕλληνοΑλβανικά Σύνορα, ο Α/ΓΕΣ!

΄Εκρηξη στα Βαλκάνια; 
Η ΠΓΔΜ «ψήφισε» ένταξη στο ΝΑΤΟ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

(ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ  Τ Ι Π Ο Τ Α !)
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ, ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ "ΣΗΜΑΙΑ"...

(ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!ΣΚΟΠΙΜΗ Η "ΦΙΛΙΚΗ" ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ... ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ "ΚΟΙΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ"...)
Αμερικανικές δυνάμεις εισήλθαν στο Κέντρο της πόλεως των Σκοπίων, επιβεβαιώνοντας όλες τις πληροφορίες για το νέο μεγάλο μέτωπο που ανοίγει και με τη βούλα πλέον στα Βαλκάνια. 
Αυτό σημαίνει ότι η πΓΔΜ θα μπει στο ΝΑΤΟ, οι πιέσεις εναντίον μας για επίλυση του ζητήματος της ονομασίας θα ενταθούν. 


ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ,
ΩΣΤΕ ΝΑ "ΣΠΑΣΕΙ" Ο ...'ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΟΣ'.....


Eνδιαφέρον θα χει να δούμε το «όνομα» που θα μας πλασσάρουν… Το επικοινωνιακό κομμάτι της υποθέσεως έχει ενδιαφέρον, αμερικανικά τεθωρακισμένα με αμερικανικές και…"σκοπιανές" σημαίες…Δείτε απλά το '
βίντεο'.

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ "ΦΙΛΙΚΕΣ" ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,
ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...

Η Ρωσία σίγουρα δεν θα το δεχτεί αυτό αναίμακτα, οπότε η συνέχεια έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και τα  χ ε ι ρ ό τ ε ρ α   είναι μπροστά μας.

Αμερικανικές δυνάμεις έφθασαν στα Σκόπια για να συμμετάσχουν στην στρατιωτική άσκηση «Dragoon Guardian 17» στο στρατόπεδο Κρίβολακ. Η άσκηση ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου. Συμμετέχουν 300 Αμερικανοί στρατιώτες και 95 στρατιώτες της ΠΓΔΜ.


Πριν από την άσκηση, αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα ‘έκαναν βόλτα’ στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων, σταμάτησαν στην πλατεία των Σκοπίων για να τους δει ο κόσμος ώστε να εμπεδώσουν το «κλίμα ασφάλειας»… προφανώς για ψυχολογικούς λόγους γνωρίζοντας και οι ίδιοι τι έρχεται πολύ σύντομα στην περιοχή μας.


Στην ανοιχτή αυτή παρουσίαση παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Μπεκίμ Μαξούτι και ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζες Μπέιλι.

«Οι στρατιώτες μας ανοίγουν το δρόμο για την πλήρη ένταξη της χώρας μας στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ στο κέντρο στρατόπεδο Κρίβολακ κατά την ημέρα της άσκησης «Dragon Gurdian 17».

«Είναι πράγματι μεγάλη χαρά να βλέπουμε το στρατό μας να συμμετέχει με τον στρατό των ΗΠΑ. Οι στρατιώτες μας μαζί με τους Αμερικανούς στρατιώτες και τους στρατιώτες από τις χώρες της ΕΕ, φροντίζουν για την συνολική ειρήνη στον κόσμο, για να διατηρήσουν ένα τόσο πολύτιμο πράγμα, την ελευθερία», είπε ο πρωθυπουργός.

«Στο Κρίβολακ, μπορεί μελλοντικά να δημιουργηθούν υποδομές για την εκπαίδευση των στρατιωτών μας που συμμετέχουν σε διεθνείς αποστολές»πρόσθεσε.

Στην άσκηση παραβρέθηκε και ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, Τζες Μπέϊλι, ο οποίος τόνισε ότι η συνεργασία του στρατού των Σκοπίων με τους Αμερικανούς θα βελτιώσει τις φιλοδοξίες των Σκοπίων για ένταξη στο ΝΑΤΟ.




Σχεδόν ταυτόχρονα και αντιλαμβάνοντας την έκρηξη που θα ακολουθήσει στην περιοχή μας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, διανυκτέρευσε στο ΕΦ ΓΡΑMΜΟΣ, της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (9 Μ/Π ΤΑΞ – «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ») στα ελληνοαλβανικά σύνορα, σύμφωνα με το ΓΕΣ.




Παράλληλα, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο παρέστη, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, Ο ΑΓΕΣ παρέστη στα ιερά εγκαίνια του ανακαινισμένου Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Παναγίας ΓΡΑΜΜΟΥΣΤΑΣ, στο χωρίο ΓΡΑΜΜΟΣ, ο οποίος λειτουργεί και πάλι μετά από 77 χρόνια...
--------------------------------------------------------

[ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ "ΑΛΛΑΖΕΙ" , ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑΧΑ;
ΜΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ...Κ Α Μ Μ Ι Α !!!
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!

ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ (ΑΚΡΙΒΩΣ  Ε Π Α Ν Ω   ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!) Ο 'ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΑΜ', ΑΠΟ ΤΟ U.S.A., ΤΙ ΝΑ "ΠΑΡΕΜΒΕΙ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ..."ΧΩΡΕΣΕΙ" Ο  ΑLEXIS;

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΨΕΥΔΟ-ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ, Ο mister Alexis ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ... 
ΓΙΑ ΤΙΣ 
"ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ" ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΤΑΤΑ, ΕΝΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ "ΤΙΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ" ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ, ΙΣΩΣ ..."ΨΑΞΟΥΜΕ" ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ..."IΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

[Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/07/%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B7%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CE%B3%CE%B4%CE%BC-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CF%84.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!