Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Κι αν γίνει το ατύχημα;


Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πάρτι που γίνεται στα social media με τα Ίμια και τον Πάνο Καμμένο. Με φωτομοντάζ να τον δείχνουν κομάντο, «βατράχι» και με ατάκες τύπου: «Ζει ο Καμμενος; Δεν άκουσα τη φωνή του» ή «Καμιά ανησυχία. Ο Καμμένος ντύθηκε Τζόν Ράμπο».

Ωραία και τα σχόλια για τον Τσίπρα με κάποιους να μας λένε «Μην ανησυχείτε για την Τουρκία. Θα… διαπραγματευτεί ο Αλέξης».
Χαριτωμενιές για να ξεχάσουμε την εθνική μας πίκρα, την απογοήτευσή μας για μια ανίσχυρη κυβέρνηση που δεν είναι ικανή να κάνει τα βασικά.
Αλήθεια, οι δύο κυριότεροι πρωταγωνιστές που είναι; Κι εννοούμε τον υπουργό Άμυνας και τον υπουργό Εξωτερικών. Ο κ. Κοτζιάς βρίσκεται σε ταξίδι για το Σκοπιανό (άλλη μαύρη τρύπα εκεί) ενώ ο Πάνος Καμμένος, με την ουρά στα σκέλια, απλώς ενημέρωσε τους υπουργούς Άμυνας στη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα κέντρο επιχειρήσεων αυτές τις επικίνδυνες στιγμές; Δεν θα έπρεπε να γίνει ακόμη και Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, να ενημερωθούν τα κόμματα για όλα όσα συμβαίνουν;
Αντί αυτών βλέπουμε τους παπαγάλους του Μαξίμου να λένε ότι ο Τσίπρας έτριξε τα δόντια στον Γιλντιρίμ και γι’ αυτό αποκλιμακώθηκε η ένταση.
Είναι να απορεί κανείς με την προχειρότητα που αντιμετωπίζονται τόσο κρίσιμα εθνικά θέματα, διαχρονικά, όχι μόνο τώρα. Όμως, γεννάται πράγματι το ερώτημα αν ο υπουργός Άμυνας είναι ικανός να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση.
Αυτός ήταν που έλεγε ότι θα κόψει τα πόδια όσων ανέβουν σε ελληνικό έδαφος και μόλις πήγε στα Ίμια πέταξε το στεφάνι από μακριά μη τυχόν και του την πέσουν οι Τούρκοι. Διότι οι τζάμπα μαγκιές και οι ψευτοπατριωτισμοί είναι εύκολοι. Στην πράξη, όταν το πρέπει να είσαι με το μαχαίρι στα δόντια, εκεί κρίνονται όλοι.
Όχι, λοιπόν. Ούτε η κυβέρνηση γενικότερα ούτε ο Καμμένος ειδικότερα μπορούν να διαχειριστούν μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Η κυβέρνηση έχει απλώσει όλο τον τραχανά αλλά δεν ξέρει πώς να τον μαζέψει και μπορεί να γίνει κανένα εγκληματικό λάθος.
Και το Σκοπιανό, και η υπόθεση της Novartis, και η θολή «καθαρή» έξοδος από τα μνημόνια αλλά και τα ελληνοτουρκικά.
Πολύ φοβούμαστε ότι μπορεί να γίνει ζημιά ακόμη και από ατύχημα και τότε να δούμε ποιος θα τρέχει να το μαζέψει.
Η χώρα χρειάζεται στιβαρή ηγεσία κι όχι παιδαρέλια με ιδεοληψίες ή ψευτοπατριώτες και ψευτοτσαμπουκάδες που το μόνο που κάνουν είναι να βλέπουν από το σαλόνι τους τις εξελίξεις φορώντας σώβρακο – φανέλα.

[Πηγή]http://www.antinews.gr

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!