Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ(Βίντεο)


Η σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του 1960 θα αλλάξει για πάντα την κοινωνία μας, το ελεύθερο σεξ, η χειραφέτηση των γυναικών και η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας απογειώθηκαν. Μετά την πολιτιστική αλλαγή, μια εντελώς διαφορετική ομάδα αγωνίστηκε για την αποδοχή της κακοήθους σεξουαλικής τους προτίμησης: της παιδοφιλίας».


Το παρακάτω βίντεο, στα ολλανδικά με αγγλικούς υπότιτλους, βλέπε αντίγραφο κάτω από το βίντεο) είναι ένα καλό παράδειγμα των τύπων ανθρώπων που αγωνίζονται για την αποδοχή της παιδεραστίας στην κοινωνία. 

Στο βίντεο βλέπουμε τον πολύ ανατριχιαστικό Edward Brongersma, Ολλανδό πολιτικό και γιατρό της εποχής, λέγοντας στον παρουσιαστή ότι τα παιδιά θέλουν τη σεξουαλική προσοχή από τους ενήλικες και πώς είναι καθήκον μας, ως ενήλικες, να τους δώσουμε αυτήν την «στοργή». 

Στο βίντεο μπορούμε επίσης να ακούσουμε τον πάστορα Alje Klamer, ο οποίος λέει, «οι παιδοφιλοι μου άνοιξαν τα μάτια».


Προώθηση από τρανςντζέντερ και drug queen.


Είναι ο τρανστζεντερνισμός μια θρησκεία που υποστηρίζεται από το κράτος;



[Πηγὴ]http://nikosxeiladakis.gr
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!