Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΜΑΣ ΤΟ Ε Κ Ρ Υ Ψ Α Ν ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΞΕ-ΣΗ-ΚΩ-ΘΗ-ΚΑΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ!!!
Μαζική συγκέντρωση συμπαραστάσεως για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που απήχθησαν και κρατούνται στα μπουντρούμια της Αδριανουπόλεως, πραγματοποίησαν προχθές στις Φέρες του Έβρου εκατοντάδες αγρότες της περιοχής.
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΔΕΝ "ΕΦΘΑΣΕ" Η ΕΙΔΗΣΗ...
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ...
ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....Η μηχανοκίνητη πορεία ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τις Φέρες προς το τελωνείο των Κήπων, με σκοπό να κλείσει το συνοριακό πέρασμα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά των Τούρκων, αλλά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρενέβησαν και σταμάτησαν τους αγρότες λίγο πριν φτάσουν στα σύνορα, επικαλούμενες… σοβαρούς εθνικούς λόγους (έτσι το λένε τώρα…).


Τους ίδιους λόγους επικαλέστηκαν οι «αρχές» και προς τα ΜΜΕ, «συνιστώντας» τους (!!!) να μην προβάλλουν την είδηση. Και πράγματι, στην κυβερνητική απαίτηση συμμορφώθηκαν ΟΛΑ τα μεγάλα «ειδησεογραφικά» ΜΜΕ, αποκρύπτοντας την είδηση του ξεσηκωμού των αγροτών του Έβρου, προφανώς υπό τον φόβο να γίνει παράδειγμα γενικότερου ξεσηκωμού του ελληνικού στοιχείου στον νομό Έβρου και σ’ ολόκληρη την Θράκη!


[ΠΗΓΗ κειμένου:'εθνικισμός']

"ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!