Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΔΕΝ πρόκειται να μας το "ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ" ποτέ γιατί είμαστε "καλοί πελάτες".... (Κατάχρηση χρήσεως ΚΙΝΗΤΟΥ = Κ Α Ρ Κ Ι Ν Ο Σ !)

Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α  ΠΡΑΓΜΑΤΑ!(ΣΙΓΑ ΜΗΝ "ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ" ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ...ΑΦΕΛΕΙΣ & ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ! 
ΠΟΥ "ΣΚΑΝΕ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 800 ή 900 ή 1.000 ευρώ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!)
Εθνικό Πρόγραμμα Τοξικολογίας βρίσκει, ότι η ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ!
Το Microwave News δημοσίευσε ένα άρθρο στις 23 Φεβρουαρίου,

Αποτέλεσμα εικόνας για MICROWAVE NEWS
«Περισσότερο από μια σύμπτωση»: Νέα Μελέτη Μεγάλων Ζώων, συνδέει την ακτινοβολία με το Σβάννωμα 
της Καρδιάς», το οποίο περιγράφει μια νέα μείζονα μελέτη που επιβεβαιώνει το κύριο εύρημα σε πρότερη μελέτη του 'NTP' ('National Toxicology Program').

Σχετική εικόνα

Το Ινστιτούτο 'Ramazzini' της Ιταλίας θα δημοσιεύσει σύντομα μια μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό 'Environmental Research', η οποία διαπίστωσε ότι η ακτινοβολία κινητών, προκαλούσε κακοήθη σβαννώματα στις καρδιές αρσενικών αρουραίων.

Σχετική εικόνα

Σε αυτή τη μελέτη των 2.448 αρσενικών και θηλυκών αρουραίων, τα ζώα εκτέθηκαν σε ακτινοβολία κινητών των 1.8 GHz για 19 ώρες την ημέρα από προγεννητική ζωή μέχρι φυσικό θάνατο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ramazzini institute

Η έκθεση του κινητού τηλεφώνου ακτινοβολίας σε αυτή την μελέτη αντιστοιχεί σε αυτό που θα μπορούσατε να λάβετε από έναν κοντινό πύργο κινητής τηλεφωνίας. 

Σχετική εικόνα

Ως εκ τούτου, οι εκθέσεις ήταν πολύ χαμηλότερες από ό, τι στην μελέτη NTP. 
Οι τιμές SAR σε αυτή τη μελέτη κυμαίνονταν από 0,001 W / kg έως 0.1 W / kg σε σύγκριση με 1,5 έως 6,0 W / kg στην μελέτη NTP.

Αποτέλεσμα εικόνας για ENVIRONMENTAL RESEARCH MAGAZINE

Αυτή είναι η τέταρτη μελέτη σε ζώα αναφορικά με τον αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο από έκθεση σε ακτινοβολία κινητών χαμηλής έντασης. 
Εκτός από τη μελέτη NTP (συνοψίζεται σε αυτό το λινκ) και την μελέτη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, οι Repacholi και συνεργάτες (1997) διαπίστωσαν ότι τα θηλυκά ποντίκια που εκτέθηκαν σε GSM - όπως η ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου ήταν δύο φορές πιο πιθανό να αναπτύξουν λέμφωμα σε σύγκριση με τους μη εκτεθειμένους αρουραίους της έρευνας.

Σχετική εικόνα

Εννέα επιστημονικές μελέτες, συμπεριλαμβανομένης μιας στρατιωτικής μελέτης, έχουν βρει στοιχεία στους ανθρώπους, ότι η μακροχρόνια χρήση κινητού τηλεφώνου συνδέεται με ΑΥΞΗΜΕΝΟ κίνδυνο αιθουσαίου σβαννώματος, γνωστού και ως ακουστικό νεύρωμα.


&
http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/03/blog-post_44.html]

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!