Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: «ΝΤΡΟΠΗ (!) η ΑΠΟΦΑΣΗ γιά τον ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ»… ΞΥΔΙ ΡΕ! ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΔΙ!
Φωτιά και λάβρα με την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη που αθώωσε πανηγυρικά τον Εθνικό Ιεράρχη Σεβ. Μητρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιο, για παραβίαση του διάτρητου «αντιρατσιστικού» νόμου, ήταν ο (ΛΙΑΝ ΕΥΠΟΡΟΣ) ευρωκομμουνιστής Παπαδημούλης.

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για ΞΥΔΙΟ οποίος, σε συνέντευξή του στο ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ (ρ/σ «Στο Κόκκινο»), εξέφρασε τον μεγάλο πόνο του ως εξής:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ


«Για να μπούμε σε έναν δρόμο ανάπτυξης και κοινωνικής προκοπής απαιτείται εξυγίανση σε όλους τους τομείς, αλλά και μια δικαιοσύνη που να είναι αντάξια του συνταγματικού της ρόλου. Κι εκεί έχουμε και καλά παραδείγματα, όπως είναι η δουλειά από τους αρμόδιους εισαγγελείς για την καταπολέμηση της διαφθοράς, αλλά και άθλια (!!!!!!!!!!!!!!!) παραδείγματα, όπως η χθεσινή απόφαση για τον χρυσαυγίτη μητροπολίτη Αμβρόσιο, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι ντροπιαστική (!!!) για τον νομικό μας πολιτισμό…».

Ξ υ δ ά κ ι   έχει στις Βρυξέλλες, ή να του στείλουμε μερικά… ΚΙΒΩΤΙΑ από δω;

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!