Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ Ε.ΡΑΜΑ(Σ) ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ...ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ – ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;






Ο πρωθυπουργός της Σκιπεταρίας, Έντι Ράμα(ς), παρέλαβε πρό ημερών, το βραβείο του Πολιτιστικού Πλουραλισμού (!!!) που του απένειμε ο διορισθείς από τον πρόεδρο Τραμπ, Πολ Πάκερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Προστασία της Αμερικανικής Κληρονομιάς, όπως αναφέρει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων.
Αποτέλεσμα εικόνας για paul packer-aMERICAN HERITAGE

Η γνωστοποίηση έγινε από τον ίδιο τον Ράμα, μέσω της σελίδος του στο 'Facebook' που ανέβασε και σχετικό βίντεο από την τελετή της απονομής του βραβείου, σημειώνοντας, ότι αυτό το βραβείο απονέμεται για την δέσμευση στη διατήρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος και στην προστασία της ιστορικής αλήθειας, την οποία ο ίδιος ο Ράμα θεωρεί ειδική τιμή για την Αλβανία.

Σύμφωνα με τον Ράμα, η Αλβανία ...ακτινοβολεί (;) με το παράδειγμα της προστασίας του Εβραϊκού λαού κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους αλβανούς. Στον πόλεμο λοιπόν από τη μία προστάτευαν τον περιούσιο λαό και από την άλλη οι αιμοσταγείς «τσάμηδες» της περιόδου 1941-44 αιματοκύλησαν τους Έλληνες της Νοτίου Ηπείρου, επεδίωξαν να την καταστήσουν μέρος της «Μεγάλης Αλβανίας» και από πάνω ζητάνε να τους ...φτιάξουμε και «μνημείο».

Αυτά τα αποτελέσματα έχει το θράσος των αλβανών σε συνδυασμό με την «μετριοπάθεια» των πουλημένων κυβερνώντων! Κ.Π.

[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!