Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Της έκλεισαν Κ Α Τ Α Μ Ο Υ Τ Ρ Α τήν "πόρτα" οι Ο λ λ α ν δ ο ί της Τουρκάλας υπουργού!

ΠΟΥ ΘΑΨΑΤΕ  Π Α Ν Α Θ Λ Ι Α ΒΟΘΡΟ-ΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ;


Υπάρχουν ακόμη χώρες – όπως η Αυστρία και η Ολλανδία – που (ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ) αντιστέκονται στην ισλαμική επέλαση, τουρκική και μη, που επελαύνει στην Ευρώπη, όταν άλλες χώρες με πρώτη και καλύτερη την δική μας, σκύβουν το κεφάλι και με την στάση τους επικροτούν τις πολιτικές της Άγκυρας εναντίον των Κούρδων και κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σχετική εικόνα
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΟΥΡΚΙΚΗ  
Η Λ Ι Θ Ι Ο Τ Η Τ Α   ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ!
ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ,
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ...ΞΥΛΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ,
ΠΗΡΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ (!) ΣΗΜΑΙΑ,
ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ !!!
ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ
ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αποτέλεσμα εικόνας για ολλανδική σημαία


Οι σχέσεις της Ολλανδίας με την Τουρκία ψυχράθηκαν πέρυσι, τις παραμονές του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, λόγω της σύλληψης και απελάσεως της υπουργού Οικογενειακών και Κοινωνικών Υποθέσεων, Fatma Betül Sayan Kaya.

Αποτέλεσμα εικόνας για DUTCH FOREIGN MINISTRY

Μετά από αυτό επιδεινώθηκαν λόγω της αναγνώρισης από το Ολλανδικό Κοινοβούλιο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, το 1915 και τώρα η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμα πιο πολύ, μετά την απόφαση των Ολλανδικών αρχών να ακυρώσουν την παρουσία της δημάρχου Αντέπ και πρώην υπουργού Οικογενειακών και Κοινωνικών Υποθέσεων, Φατμά Σαχίν, σε εκδήλωση γυναικών στον κεντρικό ισλαμικό τέμενος της πόλης Deventer της Ολλανδίας, κίνηση που επιβεβαιώνει και το Ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών.


Σχετική εικόνα
TO OΛΛΑΝΔΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.


Αυτή την στάση οφείλει να κρατήσει ΟΛΗ η Ευρώπη απέναντι στην Τουρκία και τον ισλαμοφασισμό!Ό χ ι  στον  ε ξ ι σ λ α μ ι σ μ ό   της Ευρώπης!
Κ.Π.

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!