Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Α Ι Σ Χ Ο Σ ! ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ Ξ Ε Μ Π Ρ Ο Σ Τ Ι Α Σ Α Ν ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ 4 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!! (Καί πρόστιμο και αποκλεισμό!)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Σχετική εικόνα



Αυστηρή απάντηση στις  σ  τ  α  λ  ι  ν  ι  κ  έ  ς  πρακτικές της επιτροπής "δεοντολογίας" έδωσαν σήμερα Δευτέρα οι βουλευτές της 'Χ.Α.', με αφορμή την νέα παράνομη δίωξη κατά της 'Χ.Α.' από την συγκυβέρνηση. 


Στην επιστολή που απέστειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζονται οι ανθελληνικές πράξεις των 4 μουσουλμάνων βουλευτών, που φωτογραφίζονται με σημαίες της τουρκίας, λάβαρα που παρουσιάζουν την Ελληνική Θράκη ως… «ανεξάρτητη» και πορτραίτα του (εξισλαμισμένου Εβραίου) σφαγέως Κεμάλ.

Απαιτούμε να κληθούν και οι 4 σε απολογία και να πάψουν οι παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις κατά της 'Χ.Α.', που μοναδικό της …«έγκλημα» είναι η αποκάλυψη της Αλήθειας και ο αγώνας υπέρ Πατρίδος.




Τελικά, η επιτροπή δεοντολογίας – με απόλυτη ομοφωνία του αντισυνταγματικού τόξου – αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο και  αποβολή (για δύο εβδομάδες) από επιτροπές στον Αρχηγό του κόμματος και τους 2 βουλευτές.

Οι εν λόγω κυρώσεις είναι παράνομες, αντισυνταγματικές και αποδεικνύουν πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μοναδική φωνή της Εθνικής Αντίστασης.


[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!