Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Τι θα κάνει το ΚΚΕ στην περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου;Το γνωρίζατε ότι σε περίπτωση πολέμου της Ελλάδος με άλλη χώρα, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή στα μέλη του να μην πολεμήσουν;

Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται είναι αλήθεια. Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό.


Με λίγα λόγια, τη στιγμή που οι Έλληνες θα πολεμούν τους Τούρκους, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, βοηθώντας προφανώς τον εξωτερικό εχθρό στο έργο του.

Δεν μας πιστεύετε; Δείτε τα όσα αναφέρει η απόφαση του συνεδρίου:
Τάδε έφη ΚΚΕ, σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό (π.χ. επιτεθεί η Τουρκία ή το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα) είτε σε επιθετικό πόλεμο.
Σήμερα που η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε έναν ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο, όπου έχουμε «ειρήνη» με μνημόνια, το ΚΚΕ η πέμπτη φάλαγγα εντός της χώρας, προσφέρει στον λαό μια κάλπικη αντιπολίτευση άνευρη και προδοτική σε πλήρη συνεργασία με τις δυνάμεις των αφεντικών, τα οποία υποτίθεται αντιμάχεται
                          Περιφρούρηση της βουλής από το ΚΚΕ
Περιφρούρηση της βουλής από το ΚΚΕ μαζί με τις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ) της εγχώριας αστικής τάξης. 
Για την περιφρούρηση της βουλής το ΚΚΕ δέχθηκε τα συγχαρητήρια της εγχώριας αστικής τάξης και συγκεκριμένα από:
το Μega, τον Άδωνι, τον Σκάϊ, τον Πρετεντέρη, τον ΛΑΟΣ, το Αlter, τον Αντένα, τον Πάγκαλο, τον Παπαχελά, την Τατιάνα Στεφανίδου, τον Κουβέλη, το ΠΑΣΟΚ κ.λπ. γιατί, κατά κοινή ομολογία, το ΚΚΕ έσωσε την… δημοκρατία.

Το ΚΚΕ όχι μόνο έσωσε την… δημοκρατία, αλλά και το... Ευρώ, το νόμισμα της ξένης αστικής τάξης.
Δημήτρης Κουτσούμπας, Γ.Γ. του ΚΚΕ, για έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ.

[Πηγή]http://oimaskespeftoun.blogspot.gr 
«Τριβέλι Πᾶνος»  
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!