Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Μ α ρ τ υ ρ ί α Τούρκου Στρατιωτικού, για την σύλληψη των δύο Ελλήνων!


ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...


(EXEI ENΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΝΤΩΣ...)
Το 'ρεπορτάζ' της ιστοσελίδος 'Xanthinews.gr' για το περιστατικό με τα δύο παλλικάρια τους Έλληνες στρατιωτικούς, λέει ότι πραγματικά ήταν μια άτυχη στιγμή και τρέξανε πολλές συγκυρίες μαζί για να καταλήξουν τελικά τα δυο παιδιά στις Τουρκικές φυλακές...
Αποτέλεσμα εικόνας για TURKISH JANDARMA

Σύμφωνα με μαρτυρία Τούρκου στρατιωτικού οι δύο Έλληνες δύο αξιωματικοί, όντως (;) πέρασαν για λίγα μέτρα στην τουρκική πλευρά λόγω της κακοκαιρίας και του πυκνού χιονιού που υπήρχε στην περιοχή. 
Στρατιώτες περιπόλου της Τουρκίας τους εντόπισαν, αλλά για κακή τύχη των Ελλήνων στρατιωτών στην περίπολο αυτή συμμετείχαν εκτός από τους Τούρκους στρατιώτες και 2 μέλη της 'Jandarma'...

Αποτέλεσμα εικόνας για TURKISH JANDARMA

Η 'Jandarma' είναι το επίλεκτο σώμα της στρατοχωροφυλακής το οποίο είναι φανατικά πιστό στον Τούρκο πρόεδρο και είναι αυτό το σώμα το οποίο βοήθησε τον Ερντογάν να βγει νικητής την ημέρα του πραξικοπήματος στην Τουρκία εκφοβίζοντας τους στρατιώτες και προκαλώντας του πολίτες να βγουν στους δρόμους.

Αποτέλεσμα εικόνας για TURKISH JANDARMA

Έτσι λοιπόν ένα μεθοριακό σύνηθες επεισόδιο μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στρατιωτών, το οποίο θα έπρεπε να λήξει σε επίπεδο λοχαγού και τοπικού σχηματισμού επειδή στην περίπολο έτυχε να υπάρχουν δύο άτομα της 'Jandarma' εξελίχθηκε σε διπλωματικό επεισόδιο.

Σχετική εικόνα

Ένας από τους δύο στρατοχωροφίλακες της Jandarma και ενώ διεξαγόταν οι διαπραγματεύσεις (τηλεφωνικά) μεταξύ των σχηματισμών της Ελλάδος και της Τουρκίας, σκέφτηκε ότι θα ήτανε πολύ καλό (!;) να ειδοποιήσει τον προϊστάμενό του (την πολιτική ηγεσία) και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες είχε την ...ιδέα να προτείνει στον αξιωματικό της 'Jandarma', να  κ ρ α τ ή σ ο υ ν   τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και να τους ανταλλάξουν με τους οκτώ Τούρκους που αυτομόλησαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα.

Στην συνέχεια με δική του πρωτοβουλία πήγε στο γραφείο του Τούρκου Λοχαγού, που ήταν καλοπροαίρετος και ήθελε να διώξει τους Έλληνες στην χώρα μας και αφού του επιτέθηκε φραστικά (!) απαίτησε να παραλάβει τους δυο κρατούμενους και να τους μεταφέρει στα γραφεία της 'Jandarma' στην Ανδριανούπολη.

Αποτέλεσμα εικόνας για TURKISH JANDARMA

Από εκεί και μετά η κατάσταση ξέφυγε και δεν μπορούσε να ελεγχθεί από τον στρατό, αφού ανέλαβαν οι εισαγγελείς που ενημερώθηκαν από τον αρχηγό της 'Jandarma' στην Ανδριανούπολη.

Αν δεν υπήρχε ο φανατικός στρατοχωροφύλακας της 'Jandarma' εκείνη την ημέρα σε εκείνο το φυλάκιο τίποτε δεν θα είχε συμβεί.

Ο Τούρκος στρατιωτικός που μας διηγήθηκε το περιστατικό ανήκει στη μονάδα η οποία συνέλαβε τους Έλληνες και μας είπε, ότι πραγματικά οι ίδιοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε παραπάνω ούτε να επιμένουν στην επιστροφή των Ελλήνων στην χώρα μας. 

Από την στιγμή που ανακατεύτηκε η 'Jandarma', ήταν υπό τον φόβο βέβαια ότι θα κατηγορηθούν ως εχθροί του Ερντογάν και θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι.

[Πηγές:'πενταποσταγμα' 
&
'scripta--manent']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!