Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ η ...'ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΑ' από τήν ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ Α Θ Ω Ω Σ Η του ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ!

ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΑ Α-ΠΟ-ΒΡΑ-ΣΜΑ-ΤΑ "ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ.ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ,  Β Ε Β Η Λ Ω Σ Α Ν  ΝΑΟΥΣ!


Η πανηγυρική αθώωση του Εθνικού Ιεράρχου Μητρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιου από την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, δεν προκάλεσε μόνο την λυσσαλέα αντίδραση των παρακρατικών, αλλά και των εντολοδοτών – και μεγάλων χορηγών - τους!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Έτσι, τα άθεα κομμούνια εξέδωσαν… πονεμένη ανακοίνωση, στην οποία διαμαρτύρονται για… διακρίσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης – αυτοί θέλουν διακρίσεις μόνο για τις «Ηριάννες» και τους Κουφοντίνες…

Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε και η συνιστώσα του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ(Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών), δηλαδή ο εθνικός ολετήρας Jeffrey, στην οποία γίνεται λόγος για ...«λόγο μίσους» και για μη επάρκεια του «αντιρατσιστικού» νόμου, για να διώκει τον μη πολιτικά ορθό λόγο!

Ευχόμαστε ολόψυχα… περαστικά στους νεοταξίτες εθνομηδενιστές και συνιστούμε ανεπιφύλακτα… ΞΥΔΑΚΙ ! 
Είναι « τ α μ ά μ » για την περίπτωσή τους!

------------------------------------------------------------------------



Μετά από την χθεσινή (15/03) βεβήλωση του Ιερού Ναού στο Αίγιο (όπου είχαν μεταβεί με το 'SYRIZANEL Tours', λόγω της δίκης του Εθνικού Ιεράρχη Αμβροσίου), το αφηνιασμένο τσογλανο-κομμουνισταριό προχώρησε και στην βεβήλωση ναού (πέταξαν βόμβες μολότοφ και μπογιές, και έγραψαν κομμουνιστικά συνθήματα…) που βρίσκεται στη συμβολή Μπουμπουλίνας και Μετσόβου, εις ένδειξη «διαμαρτυρίας» για την πανηγυρική αθώωση του Αμβροσίου.


Είναι προφανές, ότι η νεοταξίτικη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνος, έχει βάλει στο στόχαστρο την Ορθοδοξία μας, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους Ιεράρχες και να μην παρεμβαίνουν στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα! 
Η κομμουνιστική τρομοκρατία ΔΕΝ θα περάσει!

(ΥΓ): Μαζικές βεβηλώσεις Ιερών Ναών σημειώνονταν στην Ισπανία του 1936. 

Και ήταν ένας από τους λόγους που ξέσπασε Εθνική Επανάσταση, η οποία εγκαθίδρυσε ΣΤΙΒΑΡΟ Εθνικό Κράτος για 40 χρόνια… 
Το θυμάστε  κ ο μ μ ο ύ ν ι α ;


[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!