Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

TO ΠΗΡΑΤΕ 'ΧΑΜΠΑΡΙ'; ΜΑΣ Ξ Ε Π Ο Υ Λ Α Ν Ε στους Τούρκους επιχειρηματίες !!! (Και ΟΛΟΙ ασχολούνται με τον Σαββίδη και το πιστολάκι του!)

Δείξε μου τον συνεταίρο σου, να σου ποιος είσαι.


Ο γνωστός τουρκικός επιχειρηματικός όμιλος, 'Koç Grubu', (Κότς Γκρουμπού) να προχώρησε στην αγορά της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων εν μέσω Ελληνοτουρκικής κρίσεως ...
Αποτέλεσμα εικόνας για τurkish bussinesman Koc
O AΛΙ ΚΟΤΣ.

Όπως αναφέρεται, ο τουρκικός επιχειρηματικός όμιλος 'Koç Grubu' της γνωστής τουρκικής οικογένειας μεγιστάνων των 'Koç', προχώρησε αιφνιδιαστικά, όπως τονίζεται από τα τουρκικά ΜΜΕ, στην αγορά της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας ενοικιάσεως τροχοφόρων, της 'Olympic Commercial and Tourism Enterprise SA'. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τurkish bussinesman Koc
Ο (ΑΠΟΘΑΝΩΝ) ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΟΤΣ.Αποτέλεσμα εικόνας για τurkish bussinesman Koc
Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ.
Την αγορά της ελληνικής εταιρείας πραγματοποίησε ο όμιλος Otokoç Otomotiv του Koç Grubu μαζί με την γνωστή εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Avis, στην οποία ο τουρκικός όμιλος έχει μεγάλο ποσοστό συμμετοχής.
Η αγορά αυτή θεωρήθηκε από τουρκικής πλευράς σαν άλλη μια μεγάλη κίνηση διείσδυσης τουρκικών εταιρειών στην ελληνική οικονομία που μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από την μνημονιακή κρίση.

Σχετική εικόνα
Ο ΡΑΧΜΙ ΚΟΤΣ.
Έτσι δεν αποκλείεται από εδώ και πέρα να δούμε και.. τουρκικές σημαίες στα γραφεία των ελληνικών εταιρειών, καθώς όμιλος Koç Grubu είναι από τους πιο εθνικιστικούς οικονομικούς ομίλους της Τουρκίας, (θεωρείται η ίδια η Τουρκία), με έντονο κεμαλικό προφίλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Koc

Εμάς δεν μας ξενίζει αφού γνωρίζουμε ότι και στην Κρήτη-Ηράκλειο εν μέσω κρίσης συνεταιρίσθηκαν ντόπιοι δήθεν πατριώτες (αφού είναι και στελέχη-πολιτικοί στην δεξιά). που ασχολούνται με τον τουρισμό με Τούρκους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για KΡΗΤΗ

Το 'κόλπο γκρόσσο' έχει παιχθεί ως εξής. 
Φέρνουν τουρίστες σε ξενοδοχεία που λόγω χειμερινής σαιζόν τα παίρνουν σχεδόν τσάμπα, υποσχόμενοι ότι για το ποσόν που πληρώνουν, θα τους δοθεί ισάξια δωροεπιταγή που θα την εξαργυρώσουν όμως μόνο σε μαγαζί που έχουν ανοίξει σχεδόν στην ζούλα οι Τούρκοι συνέταιροι των «Ελληναράδων», και θα τους πηγαίνουν δωρεάν με τα πούλμαν τους. 

Αποτέλεσμα; Xαμός κάθε μέρα στα Τούρκικα μαγαζιά από πούλμαν και τουρίστες, σε μια αγορά που πεθαίνει.

Τι έχουν μέσα τα μαγαζιά; 
Κανείς ντόπιος δεν ξέρει (!) γιατί υπάρχει αυστηρός έλεγχος – φρούρηση από πολυπληθείς σεκιουριτάδες και …φιμέ τζάμια!

[ΠΗΓΗ:http://ixnos.blogspot.gr/2018/03/blog-post_91.html]


"ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!