Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Ο φόρος της Σακούλας και η πράσινη ανάπτυξηΟι ωραίοι και Ναζωραίοι Μάγκες είπαν στο πόπολο ότι βάζουν φόρο στις σακούλες για το καλό της Γης. Ένας μαρτυριάρης γραφειοκράτης του ΔΝΤ ωστόσο , στην Ποντγκορίτσα Μαυροβουνίου, συνέστησε στην μετά-κομμουνιστική κυβέρνηση του κ. Μάρκοβιτς να «θεσπίσει «οικολογικούς φόρους» και να μειώσει συντάξεις και μισθούς του Δημίσου Τομέα» προκειμένου να μειωθεί το δημόσιο χρέος.


Ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στο Μαυροβούνιο, Μάρτιν Πέτρι δήλωσε ότι «υπάρχουν φόροι που είναι πιο συμβατοί με την πράσινη ανάπτυξη, όπως οι περιβαλλοντικοί φόροι, καθώς και η φορολογία της κατανάλωσης». Όταν πρόκειται για περιβαλλοντικούς φόρους, εξετάζουμε την αύξηση του φόρου κατανάλωσης για τον άνθρακα και την πιθανή εισαγωγή ενός φόρου μονοξειδίου του άνθρακα», δήλωσε ο κ.Πέτρι.

Οι Πράσινοι φόροι και η φορολογία του καταναλωτή είναι«συμβατοί με την πράσινη ανάπτυξη».
Όπως σας το είχα πει.

Ο φόρος της σακούλας είναι «ένας έξυπνος πράσινος φόρος» που πληρώνει
ο καταναλωτής για την προστασία του περιβάλλοντος και είναι «αναπτυξιακός!


[Πηγή]http://oimaskespeftoun.blogspot.gr
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!