Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ την ώρα του μαθήματος (στο Πανεπιστήμιο) και ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΑΝ με μπογιές την καθηγήτρια! ..."Άγνωστοι"...


Έβαλαν στόχο και δεύτερο καθηγητή γελοιοποιώντας το αστείο κράτος!



Την ειδική επιστήμονα σε θέματα τρομοκρατίας, από τους λίγους που διαθέτουμε στην Ελλάδα, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Μαίρη Μπόση, έβαλε για δεύτερη φορά στο στόχαστρο η ίδια η εγχώρια τρομοκρατία ή οι θαυμαστές – υποστηρικτές της, προβαίνοντας σε επίθεση και ασχήμιες την ώρα που δίδασκε στους φοιτητές της…



Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΙΡΗ ΜΠΟΣΗ


Ομάδα 10 ("αγνώστων";;;) κουκουλοφόρων, εισέβαλε το πρωΐ σε αίθουσα του πανεπιστημίου και την περιέλουσαν με μπογιές. 
Η ίδια η Μαίρη Μπόση δηλώνει ότι δεν την χτύπησαν, απλά την απείλησαν ότι θα υποστεί χειρότερα… Αναγκάστηκε να διακόψει το μάθημα επειδή η τάξη είχε γεμίσει μπογιές.



Η Μαίρη Μόση είχε δεχθεί βομβιστική επίθεση στο σπίτι της, καθώς είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. 
Το απλό συμπέρασμα είναι ότι κανείς δεν μπορεί αν είναι ασφαλής πουθενά, ενώ ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται αυτοί οι επικίνδυνοι περιθωριακοί, καταπατά τους στοιχειώδεις κανόνες της αποτροπής.



Όσο η Ελλάδα δεν αποφασίζει να δράσει αποφασιστικά ρισκάροντας ακόμα και θύματα, η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Λυπούμαστε που το λέμε, αλλά το ίδιο το κράτος θα έπρεπε να τους πάντες, ακόμα και τις οικογένειες των δήθεν αγωνιστών, ότι η ανοχή έλαβε τέλος και ότι η ασυδοσία δεν αφήνει άλλο περιθώριο από τη σκληρή καταστολή.


Οι υπόλοιποι πολίτες δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν την ανικανότητα και την… ιδεολογικοποιημένη απραξία του οποιουδήποτε.

[ΠΗΓΗ:http://www.defence-point.gr/news/evalan-stocho-ke-deftero-kathigiti-geliopiontas-to-astio-kratos]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!