Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ είναι οι τούρκοι....!!! Γυρόφερνε το Τουρκικό Ελικόπτερο Νότια της Μεγίστης …Μέχρι που έφτασαν τα Ελληνικά Γεράκια!Αφού η Τουρκική Άσκηση Έρευνας και διάσωσης εξελίχθηκε σε πανηγύρι με τους Τούρκους διασώστες να προσπαθούν να πιάσουν την Κούκλα με το «Τουρκαλβανό » και αφού δεν έμεινε άντερο στα Ναυτάκια μας …Ο Χειριστής του Ε/Π το έριξε στις γύρες απο την τσατίλα τουΦανερά εκνευρισμένος ο Τούρκος Χειριστής του Ελικοπτέρου αφού έμεινε μόνος του στην Περιοχή της SAR άρχισε να μπαινοβγαίνει στο FIR Αθηνών κάνοντας περί τις 9 Παραβιάσεις !
Όλα όμως τελειώσαν και μάλιστα με άγριο τρόπο όταν έφτασε απο την Κρήτη Οπλισμένο μέχρι τα μπούνια ένα F-16 που ταρακούνησε το Ελικόπτερο που εγκατέλειψε ζαλισμένος την Περιοχή !

Οι Τούρκοι αντέδρασαν αλλά όχι στο ΝοτιοΑνατολικό Αιγαίο ,αλλά στα Βόρεια και μια τετράδα F-4 και ένα ζεύγος F-16 μπήκε στο FIR, αλλά την κοπάνησαν άμεσα μόλις βρήκαν μπροστά τους, τους Τσαμπουκάδες από το νησί της Λήμνου …

Άντε μωρέ Kαρντάσια και εις ανώτερα …Πάντα τέτοια!


ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 7η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (2 F-16 & 4 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 CN-235 & 1 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 7 (όλες από το Ε/Π)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

http://veteranos.gr
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!