Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

'MEGA' ΤΕ-ΛΟΣ! Άγρια νεοταξικήυ π ρ ο π α γ ά ν δ α & ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΣΠΕΙΡΑΝ, Λ Ο Υ Κ Ε Τ Ο εισπράττουν!!!



"Βαθύτατη θλίψη" (...) μας προκαλεί η είδηση του οριστικού ΛΟΥΚΕΤΟΥ του "λαοφιλούς" καναλιού (ΜΕΓΑΛΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ) 'mega'!

Με έξι ψήφους υπέρ και 3 κατά, λοιπόν, αποφάσισε πως το ΕΣΡ ότι το mega πρέπει να κλείσει, βάσει του νόμου (άρθρο 28 παρ. 10 του Ν. 4496/2017) που λέει πως τα κανάλια που δεν συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες βάζουν «λου-κέ-το».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΚΕΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΚΕΤΑ

Μετά την απόφαση ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το πρώην «Μεγάλο Κανάλι». Το Συμβούλιο αναμένεται να στείλει την απόφασή του στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με κοινοποίηση και στην 'Digea'. Κατόπιν αυτού η τελευταία, θα είναι υποχρεωμένη να ΔΙΑΚΟΨΕΙ  την μετάδοση του σήματος του 'mega'.

Επαληθεύεται, λοιπόν, η παροιμία που λέει πως «όλα εδώ πληρώνονται»! 

Καθώς, το συγκεκριμένο κανάλι πρωταγωνίστησε στην προπαγάνδα υπέρ της αποδοχής των Μνημονίων, που – μεταξύ των άλλων - έφεραν χιλιάδες «λουκέτα» στην αγορά. 
Μνημόνια έσπειραν στο 'mega' και τώρα «λαμβάνουν» λουκέτα. 
Κι αυτή την φορά, πρόκειται για το δικό τους ΟΡΙΣΤΙΚΟ λουκέτο!

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!