Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Δεκάδες χιλιάδες υγειονομικοί Α Ρ Ν Ο Υ Ν Τ Α Ι νά εμβολιαστούν στην Ιταλία, παρά τήν υποχρεωτικότητα: 10.000 σέ Λομβαρδία, 5.000 σέ Βενετία κ.λ.π. Κατάρρευση του Συστήματος Υγείας. Συνταγματολόγος Καθηγητής εκπροσωπεί 10.000 υγειονομικούς ενώπιον 15 επαρχιακών δικαστηρίων! Χ Α Ο Σ !

Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ
ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ...."ΦΘΑΝΟΥΝ" ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ,
ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΙΤΑΛΩΝ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Ο αριθμός «σοκ» της ημέρας: στη Λομβαρδία, 10.000 υγειονομικοί αρνούνται το εμβόλιο, στη Βενετία 5.000. 
Οι αρχές αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να χάσουν κλινικές και νοσοκομεία.



Σύμφωνα με αναφορές που δημοσιεύθηκαν αυτήν την εβδομάδα στον ιταλικό Τύπο, ο πραγματικός αριθμός των Ιταλών υγειονομικών που αρνούνται τις ενέσεις τις λεγόμενες “anti-Covid” μετά την έναρξη ισχύος του διατάγματος αριθ. 44 που προορίζεται να τους επιβληθεί είναι εξαιρετικά εντυπωσιακός.

Εάν στη Λομβαρδία και τη Βενετία, η άρνηση των ενέσεων είναι μαζική, αυτή είναι πραγματική σε όλες τις περιοχές της Ιταλίας. 

Στη Σαρδηνία, 700 υγειονομικοί τις αρνούνται, εκ των οποίων οι 57 έχουν ανασταλεί από την εργασία τους. 

Από τους 10.000 αντιρρησίες πειραματικών εμβολίων στη Λομβαρδία, η διαδικασία αναστολής ξεκίνησε κατά 2.500 από αυτούς.

Ωστόσο, η Εθνική Ομοσπονδία Ιατρικών Συλλόγων αναγνωρίζει ότι το διάταγμα δεν έχει συνταχθεί σωστά, ενώ υπάρχει αποδεδειγμένος κίνδυνος να αδειάσουν ολόκληρες υπηρεσίες με την αναστολή των υγειονομικών ή να δημιουργηθούν ιατρικές έρημοι. 

Στο Cervarese Santa Croce κοντά στην Πάντοβα, ο ένας και μοναδικός γενικός ιατρός που ήταν υπεύθυνος για τη θεραπεία 1.300 ασθενών σταμάτησε την άσκηση από τη μια μέρα στην άλλη για να μην χρειαστεί να υποβληθεί. 

Το ίδιο συμβαίνει σε πολλές «ιατρικές ερήμους». 

Επιπλέον, δεδομένου ότι οι συμβάσεις εργασίας δεν προβλέπουν καμμία υποχρέωση εμβολιασμού, η νομική της βάση είναι πολύ εύθραυστη.

Ωστόσο, κάθε υγειονομικός δικαιούται να αμφισβητήσει την αναστολή ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων. 

Έτσι, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου και δικηγόρος Daniele Granara εκπροσωπεί 10.000 υγειονομικούς ενώπιον δεκαπέντε επαρχιακών δικαστηρίων, καθώς και περίπου 2.000 καθηγητές από σχολεία και πανεπιστήμια. 

Ένας άλλος ειδικός ο δικηγόρος Mauro Sandri ξεκίνησε ενέργειες κατά του «Green Pass», κατά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και εκπροσωπεί πολλούς εργαζόμενους που έχουν πληγεί από την υποχρέωση εμβολιασμού.

Τίτλος άρθρου: στην Ιταλία οι υγειονομικοί αρνούνται μαζικά τον εμβολιασμό. francesoir 17/08/21

Με βάση αυτά τα δεδομένα κι η Ελλάδα θα δώσει κι αυτή με τη σειρά της τη χαριστική βολή σε ένα ούτως ή άλλως θνησιγενές Σύστημα Υγείας, θα δημιουργήσει ιατρικές ερήμους…και υγειονομική αποσταθεροποίηση στο όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος σε μια κρίσιμη για την υγεία περίοδο όπως η ίδια από την άλλη ισχυρίζεται. 

Είναι πολλές οι αντιφάσεις.

dimpenews.com

3 σχόλια:

  1. Τό 'ΟΧΙ' είναι μία μικρή αλλά τόσο ΙΣΧΥΡΗ λέξη, μία άρνηση α μ έ τ ρ η τ ω ν ανά τήν υφήλιο ανθρώπων που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ κατηγορηματικώς νά μετατραπούν σέ άτυχα Π Ε Ι Ρ Α Μ Α Τ Ο Ζ Ω Α, επειδή έτσι τό ήθελαν από ετών οι παγκοσμιοποιητές καί οι αθέατοι κυρίαρχοι όπισθεν αυτών....
    Αυτήν ακριβώς τήν ΞΕΚΑΘΑΡΗ άρνηση καλό καί άριστο θά ήταν νά υιοθετήσουμε άπαντες, πρίν νά είναι αργά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατατε γερα το Αλαμο[αυτο μου ηρθε τωρα]Εχετε να κανετε με κοτες λειρατες.Σημερα ο αμβλυνους Αδωνις κριτικαροντας τον Τσιτσιπα,ειπε οτι ο εμβολιασμος ΔΕΝειναι υποχρεωτικος.Ζοριστε τους νομικους σας Η δουλεια αρχιζει να γινεται ευκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΩΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΠΑΛΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!