Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Σχόλια από ΑΜΒΩΝΟΣ τοῦ π. Θεοδώρου Ζήση, στὰ ψ έ μ μ α τ α τῆς ἐγκυκλίου της ΔΙΣ 3045, γιὰ τὰ μπόλια....

 
https://www.youtube.com/watch?v=_dwRv1oWXi4&ab_channel=EpiskoposEpiskopos

5 σχόλια:

 1. καλό μήνα!

  μην αφήσετε αυτό το βίντεο να χαθεί μέσα στις αναρτήσεις. πρέπει να το ακούσει ακόμα πολύς κόσμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επίσης μέ υγεία καί Καλή Παναγιά!
   Τί άλλο προτείνετε;

   Διαγραφή
  2. καλή Παναγιά! και του χρόνου με υγεία και ό,τι επιθυμείτε!

   πολύ ευγενικό και λεπτό εκ μέρους σας, όμως όχι, δεν έχω να προτείνω κάτι. τα κάνετε όλα με πολλή φροντίδα, σκέψη και προσοχή. το ιστολόγιό σας είναι άψογο και είμαστε περήφανοι να το προτείνουμε σε φίλους και γνωστούς. σας ευχαριστούμε.

   Διαγραφή
  3. Προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που δήλωσε «Εδώ είναι το εμβόλιο, εκεί είναι ο τάφος».

   https://tasthyras.wordpress.com/2021/07/27/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8e%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%ae/

   Διαγραφή
  4. κύριε Καποδίστρια χαίρετε!

   επανέρχομαι στην ερώτησή σας. ναι, έχω κάτι να προτείνω, αν μου επιτρέπετε. καθώς, όλοι μας πλέον έχουμε ανθρώπους (φίλους, γείτονες, αλλά και άγνωστους) που έχουν 3mvolιαστεί, μήπως υπάρχει η δυνατότητα να συγκεντρώνονται κάπου μόνο πληροφορίες, ως προς το πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να βοηθηθούν και να σωθούν; π.χ. σας έστειλα σήμερα κάποιες πληροφορίες από τον Mike Adams του naturalnews.com, τον οποίο παρακολουθώ καθημερινά.
   θα θέλατε να το σκεφτείτε οι συνεργάτες της Οδύσσειας και κρίνετε εσείς, όπως νομίζετε καλύτερα.
   βέβαια, θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός και οι πληροφορίες που θα δίνονται, θα πρέπει να προέρχονται από σοβαρούς επιστήμονες και ειδικούς (επώνυμα).

   σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!