Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

ΣΠΑΡΑΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ! ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ! ΕΦΗΒΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΝΕΣΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ – ΤΗΝ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ....ΤΡΥΠΑΝΕ !!!!! – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )


Καταγραφή1



Ισπανία: Iατρική και Βία.. 

Το παιδί σπάραξε στο κλάμα.. 

Δεν ήθελε να εμβολιαστεί, αμύνεται. 

Το καθηλώνουν 3 άτομα και το

 σουτάρουν!!!

Τι γίνεται;;



Πρόκειται για μια 13χρονη που οι γονείς της

 την εξαναγκάζουν να εμβολιαστεί δια της βίας

 και υποβάλλεται σε κανονικό μαρτύριο...

Αρκεί η συναίνεση του γονέα για να υποστεί το παιδί ακόμη κι ο έφηβος όλο αυτό το σοκ…

dimpenews.com

6 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ !

    Μια εναλλακτική προσέγγιση του Ομηρικού έπους “Οδύσσεια” θα σου δώσει να καταλάβεις αρχικά γιατί φτάσαμε εδώ και στη συνέχεια θα σου υποδείξει τι πρέπει να κάνουμε ώστε ΟΛΟΙ μας να γυρίσουμε στην Ιθάκη μας μετά από περιπλάνηση δεκαετιών ανάμεσα σε λύματα και βόθρους….

    Όταν έφτασε ο Οδυσσέας στην Ιθάκη, η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ του ήταν να ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ τον κόσμο που του ΕΚΛΕΨΑΝ / ΣΤΈΡΗΣΑΝ (σας θυμίζει κάτι ?!? ).

    [ Αν είσαι από αυτούς που θεωρούν πως κάνοντας το μπόλι, θα επιστρέψουμε στην “κανονικότητα” μας, μπορείς να αλλάξεις σελίδα και να γλυτώσεις πολύτιμο χρόνο από τηλεσκουπίδια που σε περιμένουν στη γωνία...}

    Παρά την ΜΕΓΑΛΗ του ΛΑΧΤΑΡΑ και ΟΡΓΗ, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την Θεά Αθηνά (ο Κύριος δεν επέτρεψε να μας υποθηκεύσουν σε μνημόνια και δυσβάσταχτα χρέη ένεκα της αποστασίας μας ?!?!), πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που χρειάζεται, ΥΠΟΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ τις ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ και την ΧΛΕΥΗ των ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ (δανειστών, “εταίρων”, “συμμάχων”)…

    Ο λόγος είναι απλός...Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η επίτευξη του ΣΤΟΧΟΥ και όχι η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

    Για αυτό το λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς Αθηνάς, αυτής που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ του ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της ΣΚΕΨΗΣ και του ( ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ) ΠΟΛΕΜΟΥ. Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.

    (“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου” Ευαγγελιστής Ιωάννης, Κεφάλαιο 12, 20-23)

    Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει ΟΛΟΥΣ, ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΣ, τότε είναι που ΕΚΦΡΑΖΕΙ την ΟΡΓΗ ΤΟΥ !! Και ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ (ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) είναι το ΒΙΟΣ του που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ με το ΔΙΚΌ του ΙΔΡΩΤΑ.

    Είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ του που οι μνηστήρες ( λυκοφιλίες / δανειστές / “σύμμαχοι” / “εταίροι”) ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ και ΚΑΠΗΛΕΥΤΉΚΑΝ ΜΑΖΙ με την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ του οίκου του που ΤΊΜΗΣΕ τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ. (φώτα πολιτισμού, επιστήμες, τέχνες, γράμματα, θέατρο, λόγος να ζεις…)

    Ο ισχυρότερος αντίπαλος (του κάθε ΕΛΛΗΝΑ) ήταν, είναι και θα είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

    ( Ποιος ήταν, είναι και θα είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ; Ο ΕΧΘΡΟΣ του ΘΕΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ο μισητός, το βδέλυγμα της ερημώσεως, ο έξω από εδώ, ο πονηρός, ο ΑΙΩΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ και ΧΑΜΕΝΟΣ, ο σατανάς και οι εκφραστές αυτού επί γης, τα τσιράκια της ΝΤΠ και ο σιωνισμός...)

    ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ είναι ότι υφιστάμεθα πολύ καιρό τώρα, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε να ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

    Είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ και ΔΟΥΛΕΙΑ του ανθρώπου ( καταναλωτισμός, υλισμός, ωραιοπάθεια, εγωισμός, ματαιοδοξία, υπερηφάνεια, πορνεία, ψέμα, δόλος, ωχαδερφισμός, ιδιοτέλεια κοκ ).

    Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.

    Αυτός που ΜΑΧΕΤΑΙ με κάθε τρόπο, με εύρος, με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ο ΔΕΙΝΟΣ και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ μαχητής.

    (σου θυμίζει κάτι το “γνωμικό” : “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” ?!?!? )

    Ο επόμενος είναι ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ !

    Αυτός που διαστρεβλώνει τον Νόμο και την φυσική τάξη των πραγμάτων, ο ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ !

    [ Πόσοι και πόσοι πολιτικάντηδες και άνθρωποι με επιρροή δηλώσαν στον παρελθόν πως “θα συμμαχούσαν και με τον διάολο για το καλό της πατρίδος” ?!?! ]

    (Σύμφωνα συμβίωσης, πολιτικός γάμος, αμβλώσεις, ομοφυλοφιλία, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με μεγαλύτερη (!!) ισχύ από το Σύνταγμα το ίδιο κοκ)

    Επόμενος είναι ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ !

    Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ -ΝΟΟΥ. Αυτός που τον μετατρέπει σε κατευθυνόμενη ΑΓΕΛΗ !

    (πολιτικάντηδες, βολευτές, τοπικοί άρχοντες, άνθρωποι της τέχνης, του αθλητισμού και των λαοπρόβλητων πανεπιστημίων τύπου Harvard, Yale κλπ, αιρετικοί και οικουμενιστικοί λυκόσχημοι αμνοί κοκ)

    Όπως παρατηρείς, ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ! Κρύβουν βαθύτερα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε (μάλλον να συνετιστούμε !)


    ... συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... συνέχεια...


    Οι πρόγονοι μας ΜΙΛΟΥΝ και μας ΔΕΙΧΝΟΥΝ τον ΔΡΟΜΟ, τι ΠΡΕΠΕΙ να ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΩΣ να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ για να ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ τον ΖΥΓΌ ( ο Αρχιστράτηγος Κολοκοτρώνης τα συγκέντρωσε σε μια φράση : “ φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους” !!).

    Πρώτος πρέπει να πεθάνει ο Αντίνοος, σε αυτόν έριξε τα πρώτα φονικά του βέλη ο Οδυσσέας !

    Πως καταφέρνει και τον σκοτώνει ; ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, στο ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ, δηλαδή στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ που χρησιμοποιείται ενάντια στην νόηση των ανθρώπων.

    (Ως ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, γνωρίζεις ποια τα ΟΠΛΑ, ποια η ΜΑΧΗ. ΑΝ ΟΧΙ, κάνε το πιο ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ στον εαυτό σου ΣΗΜΕΡΑ και ΖΗΤΑ (από τον ΘΕΟ) να σου ΔΩΘΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ και ΟΧΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ !)

    Ποιοι εκφράζουν σήμερα τον Αντίνοο ?!?!

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ

    Από ΣΗΜΕΡΑ δεν έχεις ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ !

    ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΟΡΘΟ, ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !!

    (Συνεχίζω) να σε περιμένω στα χαρακώματα… Και αν φοβάσαι να βγεις (από το σπήλαιο), ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΌ ΣΗΜΕΡΑ...


    Νυν υπέρ πάντων αγών,

    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΟΣ 1

    https://www.youtube.com/watch?v=cRisjKVSgNw

    OI EYΓΟΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1962 ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Β`Π Π
    ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Unglaubliches vorgehen der britischen Behörden! Ältere Demente Menschen werden ohne ihre Zustimmung im Haus geimpft

    https://uncutnews.ch/unglaubliches-vorgehen-der-britischen-behoerden-aeltere-demente-menschen-werden-ohne-ihre-zustimmung-im-haus-geimpft/

    απίστευτες μέθοδοι των Βρετανικών υγειονομικών αρχών. ζευγάρι ηλικιωμένων που πάσχουν από άνοια, m-volιάστηκε χωρίς τη συναίνεσή τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, από ομάδα που έχει συσταθεί μέσα στα πλαίσια εκστρατείας m-volιασμού από πόρτα σε πόρτα.

    η γυναίκα που ανέβασε την φωτογραφία που έγινε viral, δήλωσε ότι στον ιατρικό φάκελο τόσο του πεθερού όσο και της πεθεράς της, είχε καταγραφεί ότι δεν θα πρέπει να m-volιαστούν. μετά τη χορήγηση της ένεσης και οι δύο είναι ανίκανοι να κινηθούν και να μιλήσουν.

    η γυναίκα επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά και με τον παθολόγο των ηλικιωμένων, ο οποίος έδωσε και το όνομά τους στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις κλείσουν τις τράπεζες και πεινάσει το στομάχι του κοιμησμένου Ελληνα τότε μόνο θα ξυπνήσει και θα καταλάβει το μεγεθος τις προδοσίας και του ξεπουλήματος από το σατανικό πλέον πολιτικό σύστημα. Μεχρι τότε άντε γειά μας και ώπα ώπα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλίμονο να πρέπει να φτάσεις να πεινάσεις και να σε κλείσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή να απαγάγουν το παιδί σου ώστε να ξυπνήσουμε...

    Αν χρειάζεται να φτάσουμε εκεί, μάλλον δεν αξίζουμε ούτε Θείας Παρεμβάσεως...

    Αν χρειάζεται να φτάσουμε εκεί, ας καταστραφεί το σύμπαν, να τελειώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!