Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Κυρά Κατίνα, "δέν ήξερες"! ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ; ( Από γκάφα σέ γκάφα; )

 

Ξεφτίλα, ξεφτίλα, ξεφτίλα Κα Σακελλαροπούλου . 


Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη


Μία από τις καλεσμένες της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου που συμμετείχε στη φετινή εορτή για την επέτειο της "αποκατάστασης" της δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν ηΦανή Μπαχαρίδου, (ΦΩΤΟ) πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Ν. Βύσσας Έβρου.

Η Μπαχαρίδου, έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.... στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και πρόστιμο 1.000 ευρώ, για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας και οικονομική συναλλαγή με υποψήφιο δήμαρχο, προκειμένου να τον στηρίξει στο δεύτερο γύρο.

Η υπόθεση εκδόθηκε από το Εφετείο Θράκης στις 7 Νοεμβρίου του 2013.
Η ποινή επιβλήθηκε με τριετή αναστολή.

Το αδίκημα συντελέσθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2006 για τον δήμο Βύσσας Έβρου, όταν η Μπαχαρίδου ήταν επικεφαλής συνδυασμού που επρόσκειτο στη ΝΔ και αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο.

Η συμφωνία προέβλεπε ότι θα υποστήριζε στον δεύτερο γύρο τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σιανκούρη.

Ως «αντάλλαγμα» είχε συμφωνηθεί να τοποθετηθεί η Μπαχαρίδου σε διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων του δήμου, όπως και έγινε, ενώ είχαν εκδοθεί και 4 συναλλαγματικές, συνολικού ύψους 150 χιλιάδων ευρώ, ως «εγγύηση» ότι ο Σιανκούρης θα τηρούσε τη συμφωνία.

Στην πορεία οι δύο πλευρές ήρθαν σε σύγκρουση και η συμφωνία αποκαλύφθηκε όταν η Μπαχαρίδου «έσπασε» τις συναλλαγματικές για να τις εισπράξει, επειδή δεν τη διατήρησε ο δήμαρχος στα αξιώματα για όλη την τετραετία.

Ο Σιανκούρης επιβεβαίωσε δημοσίως την παράνομη συμφωνία και καταδικάστηκε επίσης με την ίδια ποινή. Στον τρίτο κατηγορούμενο, που είχε παίξει ρόλο μεσάζοντα στη συμφωνία, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο και χρηματική ποινή 600 ευρώ.

Μετά την εκλογή Σαμαρά στην προεδρία της ΝΔ, η Μπαχαρίδου, εναντίον της οποίας είχε ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, είχε αναλάβει Τομεάρχης Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων.

ΞΕΦΤΙΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ
ΞΑΝΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/07/blog-post_743.html

2 σχόλια:

  1. Ραγδαία κλιμάκωση: Το Ιράν έπληξε έξι (!) πλοία - Αιχμαλώτισε με ρεσάλτο ειδικών δυνάμεων το ένα! (upd)

    https://warnews247.gr/ektakto-ragdaia-klimakosi-to-iran-eplixe-tessera-ploia-aichmalotise-me-resalto-eidikon-dynameon-to-ena/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για σεισμό..

    https://www.youtube.com/watch?v=siyQmcS3kc8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!