Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Τελέσθηκε η Εξόδιος Ακολουθία του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ Συγγραφέως - Δημοσιογράφου καί τουρκολόγου Νίκου Χειλαδάκη. ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ.



Πολλοί Έλληνες που παρακολουθούσαν στενά τόν θανόντα, από ετών είτε από τήν δυνατή ιστοσελίδα του, είτε από δημόσιες παρουσίες του, αιφνιάσθηκαν ιδιαιτέρως από τήν  δυσάρεστη αυτή είδηση!


Tό πρωΐ σήμερα Πέμπτη 19η Αυγούστου στις 09:00' τελέσθηκε στόν ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στήν νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, η εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου, τουρκολόγου και συγγραφέως Νίκου Χειλαδάκη.

Ο Ν.Χειλαδάκης είχε δική του ιστοσελίδα μέ πολύ αξιόλογα πάντα θέματα, εθνικής σημασίας καί όχι μόνο, συνεργάτης από πολλών ετών  αρκετών περιοδικών, εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, κατά δημοσιογραφικές πάντα πληροφορίες, έσβησε χθές ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Διετέλεσε ανταποκριτής στην Τουρκία επί πολλά χρόνια και έγραψε πολλά άρθρα σε γνωστές εφημερίδες και περιοδικά, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά.

Ποιος ήταν ο Νίκος Χειλαδάκης.

Ο Νικόλαος Χειλαδάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε κατ’ αρχή οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ Αθηνών και τουρκικά στο ΙΜΧΑ Θεσσαλονίκης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα τουρκολογίας.

Διετέλεσε ανταποκριτής στην Τουρκία επί πολλά χρόνια και έγραψε πολλά άρθρα σε γνωστές εφημερίδες και περιοδικά, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, τις διεθνείς εξελίξεις, και ιδίως με ότι έχει σχέση με την Τουρκία, (πολιτική, οικονομία, στρατός, εξωτερική πολιτική, κοινωνία, θρησκεία, κ.α.), καθώς και με θέματα παγκόσμιας γεωπολιτικής.

Υπήρξε ανταποκριτής σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια μέλος του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων του Υπουργείου Άμυνας, όπου εξέδωσε αρκετές μελέτες του γύρω από τα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στην Τουρκία και θέματα γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος.

Παρακολουθούσε ανελλιπώς σχεδόν επί τριάντα χρόνια τον τουρκικό και διεθνή τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο και ασχολήθηκε με διεθνή θέματα και όλες τις εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

Αιωνία του η μνήμη καί Ο Θεός νά αναπαύσει τήν ψυχή του.

(Ορισμένα στοιχεία από :Πηγή: https://www.voria.gr/article/pethane-o-thessalonikios-dimosiografos-nikos-chiladakis)


5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ,ΕΛΛΗΝΑ...

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματήστε κάποιοι να σπιλώνετε την μνήμη αυτού του ανθρώπου , διαδίδοντας ψευδείς πληροφορίες πως δήθεν εμβολιάστηκε .Ούτε είχε εμβολιαστεί ούτε ήταν υπέρ των συγκεκριμένων εμβολίων που προωθούνται .Καλόν Παράδεισον να έχει και ο Θεός να παρηγορήσει τους οικείους του .Σε ζωντανή εκπομπή στο Βεργίνα tv που είχε ο Ν. Χειλαδάκης είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την διοίκηση σε συζήτηση σχετικά με τον κορωνοιό που το πλήρωσε . http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!