Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

"Καληνύχτα" καί στό ΗΡΑΚΛΕΙΟ της Κρήτης! Πάει περίπατο ο τουρισμός μέσα στόν Αύγουστο....


Από αύριο “κλείνει” τό Ηράκλειο Κρήτης.


Κυβέρνηση: Δομές της δέχονται μόνο εμβολιασμένους πυρόπληκτους! - Έγγραφο ντοκουμέντο

 

«Ένα πυροσβεστικό γαμώ την κοινωνία μου γαμώ, πολεμάμε μόνοι μας» φωνάζει κλαίγοντας ο Γιάννης Στρίκος πρόεδρος του χωριού Πυρρή της Γορτυνίας σε μήνυμά του μέσω Facebook.


 

Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΌΔΑΡΟΣ σε μία ακραία και αψυχολόγητη κίνηση, έβαλε την μόνο Περιφερειακή Ενότητα της χώρας που δεν καίγεται, το Ηράκλειο της Κρήτης σε lockdown για 7 ημέρες, ουσιαστικά «τελειώνοντας» τον τουρισμό στην περιοχή.


Η δήθεν κυβέρνηση προχώρησε σε μέτρα για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Κρήτης, η οποία και μεταφέρεται στο κόκκινο (επίπεδο 4) λόγω « αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου».


Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη, 11 Αυγούστου στις 06:00 το πρωί θα ισχύουν τα παρακάτω:


– Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.


– Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.


– Τα μέτρα ισχύουν μέχρι την Τρίτη 17 Αυγούστου και θα αξιολογηθούν εκ νέου την επόμενη εβδομάδα.


Στη σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. 


Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

 

Τζανάκης: «Στις εκκλησίες δημιουργούνται συνθήκες υπερμετάδοσης»


 Ο γελοίος κατηγορεί τους ιερείς για το lockdown στο Ηράκλειο.


Ρέ νούμερο...Μήπως γνωρίζεις καί τά


 νούμερα του


 'Τζόκερ';


http://ixnos.blogspot.com/2021/08/blog-post_31.html

3 σχόλια:

  1. πλησιάζει της Παναγίας και καίγονται και τσουρουφλίζονται όλα αυτά τα δαιμόνια. 11-17 Αυγούστου... τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...

    ...να κάτι τέτοια ακούει κανείς και πιάνει πάλι την ονειροπόληση: να 'ταν όλοι ετούτοι κρεμασμένοι στο Σύνταγμα,..αλλά κι όπου αλλού θέλει κανείς και τους βρει. στην τοποθεσία θα χαλάσουμε; ωραία πράματα, ε;... ρομαντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΦΕΡΩΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΕΡΙΣΥ! ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΙ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝ-ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΕΙΝΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΓΡΑΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!