Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Στέφανος Ντούσκος: «Γκρέμισαν τα τείχη» στα Γιάννενα! ( ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ )

Ε  Υ  Γ  Ε !

ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ!

Α  Ξ  Ι  Ο  Σ  !


Υποδοχή ήρωα επεφύλασσαν στον Στέφανο Ντούσκο οι συντοπίτες του στα Γιάννενα, με τον αθλητή της κωπηλασία να πηγαίνει το χρυσό του ολυμπιακό μετάλλιο στήν γεννέτειρά του.



Ο «χρυσός» κωπηλάτης που επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, έφτασε στο Πανειπηρωτικό Στάδιο στις 19:30 όπου τον υποδέχτηκαν αθλητές και η διοίκηση του ΝΟΙ....

Στη συνέχεια με στρατιωτικό τζιπ και με τη συνοδεία μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασε στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων, όπου τον υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος της πόλης Μωϋσής Ελισάφ καθώς και πλήθος κόσμου.

Η αυτοκινητοπομπή πέρασε μέσα από τους δρόμους της πόλης, με τον κόσμο να χειροκροτεί τον Ολυμπιονίκη.

Μεταξύ των συμπολιτών του, τον υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος της πόλης Μωϋσής Ελισάφ. 

Ο δήμαρχος της πόλεως έστεψε με κότινο από κλαδί ελιάς τον Ολυμπιονίκη, ενώ ο περιφερειάρχης του δώρισε μία εικόνα της Παναγίας. 


Από την πλευρά του, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης συγκινημένος αναφώνησε: «Ζήτω τα Ιωάννινα, ζήτω η Ελλάδα»

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΙΡΗ ΤΖΩΡΑ


Βίντεο: ionian channel

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/08/blog-post_57.html

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες στιγμές. Ένα μεγάλο εύγε Στέφανε!

    Δυστυχώς παρουσία του εβραίου δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, παιδί του Πολυεχνείου ως κνίτης το 1973.
    Οι ρωμανιώτες Ισραηλίτες των Ιωαννίνων στενοί συνεργάτες Τούρκων και Αλβανών, διαπνεόμενοι με ανθελληνικά συναισθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΝΑ ΣΕ ΄΄ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΙ΄΄ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ. ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ. ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!