Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

H ΑΘΕΗ κυρά Κατίνα “εκλεκτή”των Μητσοτάκη-Τσίπρα, μοίραζε φαγητό σε παράνομους μετανάστες! - ΟΥΤΕ νερό ΤΩΡΑ γιά τούς ΕΛΛΗΝΕΣ πυρόπληκτους! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ καί ΕΚΕΙ νά μοιράσει ; ; ;



Η Πρόεδρος "όλων" των Ελλήνων;
 
 

Επιλεκτικές…”δράσεις”, από τη Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εφόσον οι πληγέντες των πυρκαγιών, Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες, που φορολογούνται και πληρώνουν το μισθό και τα έξοδα της, δεν μπορούν να “αξιωθούν” ούτε ένα ποτήρι νερό από τα χέρια της....


Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που εισηγήθηκε θετικά στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με τον τότε ρόλο της, ως προς τα αιολικά πάρκα σε αναδασωτέες περιοχές.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που δεν στάθηκε προσοχή, στην ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.

Είναι η ίδια, που συνηγόρησε υπέρ των μνημονίων.

Είναι εκείνη που πρότεινε τις ορδές χιλιάδων παράνομων μεταναστών ως λύση του δημογραφικού και όχι βεβαίως την ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας.

Είναι η εκλεκτή της πιθανής μελλοντικής συγκυβέρνησης Μητσοτάκη- Τσίπρα, για την εδραίωση μίας δικής τους “δημοκρατίας”, όπως άλλωστε εκφράστηκε εσχάτως και στην εκδήλωση της επετείου της Δημοκρατίας.

Σε μία “δημοκρατία” απόκληρων Ελλήνων και προνομιούχων παράνομων;

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/08/h.html#more

6 σχόλια:

  1. Αυτό έχει συμβεί πριν από μήνες. Είναι άκυρο να αναφέρεται τώρα. Υπάρχουν ράμματα για την γούνα αυτής εδώ, όπως το γεγονός ότι άνοιξε παράθυρο για εγκατάσταση αιολικών πάρκων στα καμμένα. Αυτά πρέπει να στηλιτεύονται. Όχι ταχυδακτυλουργικά που αποδυναμώνουν την άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστέ διαχειριστά του site , αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , αρμοδιότητα των κυβερνώντων δ ε ν είναι η διανομή τροφίμων στα ευάλωτα μέρη του πληθυσμού , α λ λ ά η κατάλληλη διακυβέρνηση ώστε να μ η ν απαιτείται διανομή τροφίμων σε κ α ν έ ν α μέρος του πληθυσμού .

      Διαγραφή
    2. Avαδημοσίευση πρόσφατου άρθρου από την Oδυσσεια TV14 Αυγούστου 2021 στις 6:17 μ.μ.

      ΑΚΟΥΤΕ ; Τά ρούχα , τά νερά , τά τρόφιμα γιά τούς τραγικούς πυροπλήκτους , τά ΠΗΓΑΝΕ στούς ..... λάθρο !!!! Καί καθόμαστε ΑΚΟΜΗ καί τούς κοιτάζουμε ; ....... Β Ι Ν Τ Ε Ο !

      Διαγραφή
    3. Σχόλιο από Avώνυμο , κάπως διασκευασμένo .14 Αυγούστου 2021 στις 6:34 μ.μ.

      Κατά τα άλλα νοιάζεται για την υγεία μας με (υποχρεωτικό) μπόλι για τους Έλληνες , για τους λαθροπίθηκους τα πάντα τζάμπα και δίχως υποχρεωτικότητα μπολιασμού : πότε θα ξυπνήσει το Ελληνικό στοιχείο , πότε ;;;;;

      Διαγραφή
    4. O διαχειριστής του παρόντος site απαντά στον Avώνυμο σχολιαστή . .14 Αυγούστου 2021 στις 6:38 μ.μ.

      Καλέ μας φίλε Aνώνυμε , εδώ έγινε τόση κουβέντα σέ πρόσφατη εκπομπή του 'mr.V' γιά τό ολοκαίνουργιο τζαμί που "στήν ζούλα" δήθεν ετοίμασαν οι Πακιστανοί ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ οικόπεδο στήν Ελευσίνα ! Λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ σχόλια , ΟΥΤΕ θυμό , ΟΥΤΕ ενόχληση , ΟΥΤΕ αντιδράσεις έστω γραπτές από τούς τηλεθεατές καί τούς γράφοντες κάτω από τό βίντεο .... Ο π ό τ ε είμαστε άξιοι των όσων μας συμβαίνουν !

      Διαγραφή
    5. Σεβαστέ διαχειριστά του site , είναι απλό : ο κόσμος κουράστηκε να προβαίνει σε διαμαρτυρίες και να αντιλαμβάνεται ότι ο υ δ ε ί ς από το πολιτικό προσωπικό του δίνει σημασία .

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!