Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΝΑ! ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ...ΑΥΞΗΣΕΙΣ! ΕΩΣ ΚΑΙ ...47%! Ε Υ Γ Ε !

ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 'ΧΡΥΣΗ'  Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Σ Η ! ΑΞΙΟΙ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ...Μ Ι Μ Η Τ Η Σ;
ΚΑΠΟΥ;


(ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!
ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ" ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΩΝ! ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΟΙ!)
Αυξήσεις ως 47% θα πάρουν, σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες ιστοσελίδων οικονομικού περιεχομένου, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα 'Μαρινόπουλος', που απέκτησε ο Σκλαβενίτης.
Η διοίκηση της Σκλαβενίτης, με ανακοίνωση που έστειλε προς όλα τα καταστήματα του πρώην δικτύου της 'Μαρινόπουλος', ενημερώνει τους υπαλλήλους της, ότι προχωράει σε άμεσες μισθολογικές αυξήσεις σε όλους τους χαμηλόμισθους της εταιρείας.
Σύμφωνα με την επιστολή οι μικτοί μισθοί, τα ημερομίσθια και τα ωρομίσθια των χαμηλόμισθών πρώην εργαζομένων της 'Μαρινόπουλος', ποσοστό άνω του 60% των οποίων ήταν σε καθεστώς μερικής απασχόλησης, αυξάνονται έως και 47% και διαμορφώνονται ως εξής:

1. Ο μηνιαίος μικτός μισθός των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης, ο οποίος είναι κάτω των 860 ευρώ αυξάνεται –με χορήγηση εταιρικής παροχής- ώς να ανέρχεται στο ποσό των 860 ευρώ. Δηλαδή κάποιος που τον Απρίλιο είχε μισθό 586 ευρώ αυτός από τον Μάιο αυξάνεται στα 860 ευρώ.

2. Αναλογικά αυξάνεται ο μικτός μισθός (για όσους αμείβονται με βάση μηναίο μισθό) και το ωρομίσθιο (για όσους αμείβονται με βάση ωρομίσθιο) Εργαζομένων Μερικής Απασχολήσεως (σ.σ. το 60% των εργαζομένων της 'Μαρινόπουλος', ήταν σε αυτό το καθεστώς), ως εξής:

- Ο μηνιαίος μισθός υπολογίζεται με βάση τον άνω μισθό των εργαζομένων πλήρους απασχολήσεως (860 ευρώ) και το συμβατικό μηνιαίο ωράριο. Παράδειγμα, 4ωρου εργαζόμενου που τον Απρίλιο του 2017 (βάσει μισθού 586 ευρώ) έλαβε 293 ευρώ, τον Μάϊο, με βάσει τον μισθό των 860 ευρώ, θα λάβει 430 ευρώ.

- Το ωρομίσθιο υπολογίζεται με βάση τον άνω μισθό των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης (860 ευρώ). Παράδειγμα το ωρομίσθιο αυξάνεται στα 5,16 ευρώ από 3,52 ευρώ, που ήταν τον Απρίλιο.

3. Το ημερομίσθιο των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης, το οποίο είναι κάτω των 33 ευρώ, αυξάνεται – με χορήγηση εταιρικής παροχής- ώστε να φθάσει τα 33 ευρώ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑ.
ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ (ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤ) ΚΑΝΟΝΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!