Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

'ΠΥΡ & ΜΑΝΙΑ' ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ! ΒΡΟΝΤΕΡΟ 'ΟΧΙ' ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟ-ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ στα Μαστιχοχώρια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΧΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ και  ο ρ γ ι σ μ έ ν ο ι   είναι οι κάτοικοι της Χίου προχωρώντας σε ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις, με τον υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και αντιδρούν στη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή της νότιας Χίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΧΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΙΑ

Με μπλόκα, φωτιές, βάρδιες και οχήματα στους δρόμους, αντέδρασαν το βράδυ της Πέμπτης (25/5) οι κάτοικοι των Ολύμπων Χίου, στο άκουσμα της ειδήσεως ότι δόθηκε παράταση 3 ημερών για να βρεθεί άλλος χώρος για Προαναχωρησιακό κέντρο για πρόσφυγες και μετανάστες, πλην του Αεροδρομίου Ολύμπων, που έχει επιλεγεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως αναφέρει το 'alithia.gr', ο πρόεδρος του χωριού τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί λύση εκτός παραγωγικού ιστού, σε διαφορετική περίπτωση θα υπερασπιστούν ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ τους, την περιοχή τους με πρώτους τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ του χωριού, οι οποίοι θα είναι οι πρώτοι, που θα αντικρίσουν τα 'ΜΑΤ' σε περίπτωση βίαιης εισβολής στον δρόμο που από τους Ολύμπους οδηγεί στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ  'Σ Κ Ο Π Ι Ε Σ'  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!