Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; (Κυρώσεις σε όσους αρνούνται;)

Σχετική εικόνα

(ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!)
Όπως φαίνεται έχουμε να δούμε πολλά στην Ελλάδα! 
Στο πλαίσιο του υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων των παιδιών, προκειμένου να φοιτήσουν στα ολοήμερα σχολεία, η κυβέρνηση, προκειμένου να αποφύγει, όπως λέει τον κίνδυνο εμφανίσεως του λεγόμενου «αντιεμβολιαστικού κινήματος», σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξάνθο, θέτει υπό εξέταση το ενδεχόμενο της καταγραφής της εν λόγω αρνήσεως εγγράφως, με στόχο την αποθάρρυνση των γονέων!

Εν ολίγοις να δημιουργηθεί λίστα στοχοποιήσεως όσων γονέων αρνούνται τον εμβολιασμό στα παιδιά τους, με εμβόλια που κατά καιρούς έχουν χαρακτηριστεί ως επικίνδυνα.

Συγκεκριμένα, εξετάζεται η υποχρέωση των γονιών, που αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους να το υπογράφουν εγγράφως, και το έντυπο αυτό να επισυνάπτεται αρχικά στο βιβλιάριο υγείας του παιδιού και εν συνεχεία στον ηλεκτρονικό του φάκελλο, ώστε να είναι σε γνώση των ιατρών του δημόσιου συστήματος και του οικογενειακού παιδιάτρου, που βρίσκεται υπό θεσμοθέτηση και να επιλαμβάνονται του θέματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΜΩΡΑ

Πως θα επιλαμβάνονται του θέματος;

Θα υπάρχουν κυρώσεις κατά των γονέων; Μήπως και ποινικές επιπτώσεις;

Το μέτρο εκτιμάται ότι θα αποθαρρύνει τους γονείς που για διάφορους λόγους, γυρνάνε την πλάτη στον εμβολιασμό.

«Πρέπει να πείσουμε τους γονείς ότι κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά είναι ο εμβολιασμός των παιδιών τους», υπογράμμισε ο Υπουργός Υγείας στο πλαίσιο επίκαιρης ερωτήσεως του βουλευτού της 'Δημοκρατικής Συμπαράταξης' (ΠΑΣΟΚ), Κώστα Μπαργιώτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΜΩΡΑ

Ο ίδιος σημείωσε, ότι στην Ελλάδα προς το παρόν το φαινόμενο δεν έχει προσλάβει διαστάσεις κινήματος, όπως σε άλλες ανεπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο, δήλωσε ότι το ζήτημα πρέπει να παρακολουθείται πιο συστηματικά. 
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι το 'ΚΕΕΛΠΝΟ', μετά τις ενημερωτικές αφίσσες που έχει τοποθετήσει σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ετοιμάζει τηλεοπτικό 'spot' για τα "οφέλη" του εμβολιασμού...

Θα δούμε πολλά! 
Ετοιμαστείτε!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΜΩΡΑ

(ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ! 
Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ; ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ!

"ΚΑΛΑ", ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑ-ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...ΠΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ;
ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ;
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ;

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ,  ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ - ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, 'ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ' ΝΑ "ΤΡΕΞΟΥΜΕ" ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ & ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ..."ΤΡΥΠΗΣΟΥΜΕ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;;

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;

ΤΙ ΥΠΟΠΤΗ ΑΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;)Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!