Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

'ΦΑΟΥΛ', ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΥΛΟΓΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ κ.ΚΥΡΙΛΛΕ...

alt
Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΙΒΑΝΩΦ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ
Η ΜΟΣΧΑ; (Ο ΚΟΠΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΔΕΞΙΑ, ΤΙ "ΓΥΡΕΥΕ" ΕΚΕΙ;)Σε μια πρωτοφανή πρόκληση προς τη Σερβική Εκκλησία, αλλά και ολόκληρη την Ορθόδοξη Εκκλησία, προχώρησε το Πατριαρχείο Μόσχας, το οποίο δεν κρύβει τις οικουμενικές του βλέψεις και την επιθυμία του να πάρει τα πρωτεία από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, όπως και να «καταλάβει» τα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξάνδρειας (το Αντιόχειας το ελέγχει ήδη).


Ο Σκοπιανός Πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Μόσχα, βραβεύτηκε από τον Πατριάρχη Κύριλλο με την πλακέτα του «Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών, Αλέξιου Β΄».

Η τιμητική αυτή διάκριση έγινε σε τελετή στο Ναό του Χριστού Σωτήρος στην Μόσχα.

«Αυτό, το διεθνούς κύρους βραβείο απονέμεται στο πρόεδρο Ιβάνοφ και είναι η αναγνώριση των προσπαθειών του για την ενίσχυση των διορθοδόξων σχέσεων, το ρόλο της θρησκείας στην κοινωνία και τη δημιουργία ή την ενίσχυση των αρχών της θρησκευτικής ανεκτικότητας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του Ιβάνοφ.

Ο λόγος που αυτή η βράβευση της Ρωσικής Εκκλησίας είναι προκλητική για όλη την Ορθοδοξία, είναι ο εξής. Η αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία – Αρχιεπισκοπή Οχρίδας» είναι  σ χ ι σ μ α τ ι κ ή,  αποσχίστηκε από το Πατριαρχείο Σερβίας, και καμία Ορθόδοξη Εκκλησία δεν την αναγνωρίζει. Πρόκειται για μια ψευδοεκκλησία, όπως ένα ΨΕΜΜΑ εξ άλλου, είναι  ο λ ό κ λ η ρ α   τα Σκόπια.

Ήρθε τώρα το Πατριαρχείο Μόσχας και βράβευσε για την δήθεν προσφορά του στην Ορθοδοξία τον αρχηγό ενός κράτους, που η Ορθόδοξη Εκκλησία του είναι ψευδοεκκλησία και ο ίδιος θεωρείται σχισματικός.

Βράβευσε δηλαδή τον ηγέτη μιας χώρας με «μαϊμού» Ορθόδοξη Εκκλησία, που ούτε η Ρωσική Εκκλησία αναγνωρίζει, επιβραβεύοντας την εκκλησιαστική απάτη ως κάποια προσφορά στις «διορθόξες σχέσεις».
Προφανώς και η Ρωσία παίζει γεωπολιτικά παιχνίδια με τη θρησκεία, γεωθρησκευτικά λέγονται.

Στη Μέση Ανατολή υπονομεύει τις ελληνορθόδοξες Εκκλησίες, που αποτελούν την κανονική συνέχεια των Ορθόδοξων Εκκλησιών της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζάντιο) και προσπαθεί να εκδιώξει τους Έλληνες ιερείς και να τους αντικαταστήσει με Άραβες (και Σλάβους αργότερα) για να αλώσει τα Πατριαρχεία όπως το πέτυχε με το Πατριαρχείο Αντιόχειας.

Τα ελληνορθόδοξα Πατριαρχεία είναι σημαντικά, όχι μόνο λόγω των ελληνορθόδοξων ποιμνίων τους, που η Ρωσία θέλει να τα θέσει υπό τον έλεγχό της, αλλά και λόγω των τεράστιων ακινήτων εκκλησιαστικών περιουσιών στην περιοχή.

Για να πάρετε μια ιδέα, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 25% της έκτασης του κράτους του Ισραήλ ανήκει στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και το 30% της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ, ενώ πριν μια δεκαετία η αξία της ακίνητης περιουσίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων σε τρεις ηπείρους υπολογιζόταν συντηρητικά τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εννοείται ότι το μεγάλο εμπόδιο της Ρωσίας στους σχεδιασμούς της για πανορθόδοξη κυριαρχία είναι, ότι έχει απέναντί της τους Έλληνες.

Τώρα οι Ρώσοι από το «πουθενά», για να την «μπούνε» στους Αμερικανούς (οι Ρώσοι διαδίδουν ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι «αμερικάνικο μαγαζί»), εκμεταλλεύτηκαν την πρόσφατη κρίση στα Σκόπια και βράβευσαν τον αρχηγό ενός κράτους με ψευδοεκκλησία, για την δήθεν προσφορά του στην Ορθοδοξία, προσβάλλοντας φυσικά και τους Σέρβους από τους οποίους αποσχίστηκε η σκοπιανή ψευδοεκκλησία.

Με αυτά και άλλα οι Ρώσοι το μόνο που καταφέρνουν είναι, να υπονομεύουν την Ορθοδοξία και την ενότητά της. Και στο τέλος για μια ακόμη φορά, τίποτα δεν πρόκειται να καταφέρουν, αφού λαός που προσπαθεί να περάσει τον Βόσπορο εδώ και χίλια χρόνια και δεν τα έχει καταφέρει, θα έπρεπε κάτι να είχε διδαχτεί από την ιστορία του...

[Πηγή: http://www.tribune.gr/religion/news/article/362873/rosiki-ekklisia-vravefse-ton-schismatiko-proedro-ton-skopion-ti-skopiani-psevdoekklisia.html]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. http://www.protothema.gr/greece/article/683204/edasi-stin-poreia-tou-gay-pride-sti-thessaloniki-deite-video-/

    τα γνωστά...ο Επιβαλλόμενος Ομοφυλοφιλικός Φασισμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων-Παγκοσμιοποιήσης έχει μπει μέσα στην Καθημερινοτητά μας σαν Νέο Πρότυπο Ζωής&Συμπεριφοράς,το Φρούτο αυτό φυσικά και δεν είναι Καινούργιο "απλά" στις Μέρες μας επικαιροποιείται και ΥΠΕΡΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ σαν δήθεν "Νέα Τάση"...στην Νέα Εποχή...εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία Προωθείται αυτό δια μέσου των ΜΜΕξαπάτησης Ραδιόφωνα-Τηλεοράσεις τηλεσήριαλ-σκουπίδια,Πρωινάδικα/Μεσημεριανάδικα με Ερμαφρόδιτους τύπους Άντρες..με Θηλυπρεπή Παρουσία...Συμπεριφορά..Ένδυση Εκκεντρική...Παρελάσεις Ομοφυλόφιλων αρχής Γενομένης στην Αθήνα τον Μαΐο του 2004 αν θυμάμαι καλά-στην θεσσαλονίκη ξεκίνησε με μια "Χρονοκαθυστέρηση" το 2012...και δώστου Προπαγανδιστικές Αφίσες ή Τρικάκια στον Δρόμο απο τους Γνωστούς Αλληλέγγυους Επαγγλματίες Ανθρωπιστές των ΜΚΟ/ANTIFA-ΚΕΕΡΦΑ Μαριονέτες του G.SORROS=Open Society foundation που προσπαθούν με Νύχια και με Δόντια να μας ΑΛΛΑΞΟΥΝ δια μέσω ενός Ιδιότυπου Αναρχοσταλινοφασισμού τα ήθη&Έθιμα,Αρχές&Αξίες και Παραδόσεις Χιλιάδων ετών,επιδιώκουν την Πλήρη Ισοπέδωση της Ελληνικής Κοινωνίας χτυπάνε την Ελληνική Οικογένεια,τα ΑΝΤΙΦΑ απο την μια Υποστηρίζουν τον Αλβανικό Εθνικισμό του UCK που μιλάει για την Μεγάλη Αλβανία με τα γνωστά Σχέδια&Χάρτες Επέκτασης με τις ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΦΙΣΕΣ+ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ που κατακλύζουν κατά καιρούς Αθήνα-Θεσσαλονίκη καθώς επίσης την ίδια στάση έχουν και για τους Γκρίζους Λύκους/Τουρκία όσον αφορά τα Εθνικά θέματα με τους Γείτονες εξ'ανατολής αλλά όταν μιλάνε για τον Εγχώριο Φασισμό λυσσάνε-τον πολεμάνε-είναι εναντίον του κτλ..το Συμπέρασμα είναι ότι αυτή η Συνωμοταξία των Κατευθυνόμενων Ελληνοφοβικών/Ανθελλήνων είναι απο Εγκεφαλικά ηλίθιοι έως Εθνικά Επικίνδυνοι για την Ελλάδα γιατί ΜΙΣΟΥΝ και Όχι απλά διαφωνούν όπως θα ήταν θεμιτό κάθε τι Ελληνικό Γλώσσα-θρησκεία-Πολιτισμό-Ιστορία προσπαθώντας να διαβάλλουν ότι Ελληνικό υπάρχει ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟ και να διαστρέψουν τον Ψυχισμό&την Προσωπικότητα των ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΓΕΝΙΩΝ βάση των Σχεδιασμών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης την οποία υλοποιούν στην Πράξη..Είναι δήθεν κατά του Καπιταλισμού αλλά θέλουν Ανοιχτά Σύνορα ώστε να έρθουν εδώ οι Αφροασιάτες "Προλετάριοι" ώστε να ρίξουν τα Μεροκάματα (που ήδη έχει γίνει) των Ντόπιων Εργατών και εν γένει του Εγχώριου Εργατικού Δυναμικού..Είναι Πιόνια της Παγκοσμιοποιήσης εν γνώσει τους οι Μεγαλύτερα Ηλικιακά γιατί πληρώνονται Αδρά για αυτό εν αγνοία τους οι Μικρότεροι γιατί δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα κάνουν την "Δήθεν" Επανάσταση τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!