Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο… «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ» ΣΑΣ ΤΟ Θ Α Υ Μ Α ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ;





Και εφέτος έγινε το ΘΑΥΜΑ και εμφανίστηκαν τα πρώτα φιδάκια της Παναγίας, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο της Κεφαλλονιάς.
Τα φιδάκια εμφανίζονται από την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο.

Αποτέλεσμα εικόνας για τα φιδακια στην κεφαλονια


Αποτέλεσμα εικόνας για τα φιδακια στην κεφαλονια

Μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανισθεί δυο φορές, τον Αύγουστο του 1940 (πριν τον πόλεμο) και τον Αύγουστο του 1953, που η Κεφαλλονιά έπαθε μεγάλες ζημιές από τους καταστροφικούς σεισμούς.
Τα φιδάκια της Παναγίας έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έναν σταυρό στο κεφάλι και την γλώσσα, αφή απαλή, ζεστή και συμπεριφορά φιλική – μπορεί να τα πιάσει ο καθένας!

Αποτέλεσμα εικόνας για τα φιδακια στην κεφαλονια

Σύμφωνα με την παράδοση, το 1.200 μ.Χ., σε απόπειρα καταλήψεως της τότε γυναικείας Μονής από Σαρακηνούς μουσουλμάνους πειρατές, εμφανίστηκαν φίδια, τα οποία έπλεξαν με τα σώματά τους  φ ρ ά χ τ η    ανάμεσα στην Μονή και τους πειρατές, με αποτέλεσμα αυτοί να την κοπανήσουν πανικόβλητοι!

Αποτέλεσμα εικόνας για τα φιδακια στην κεφαλονια

Από τότε, σε ανάμνηση του γεγονότος, τα φιδάκια της Παναγίας ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ μέχρι σήμερα.

Σχετική εικόνα

(ΥΓ): Αλήθεια άθεα μαρξιστο-σταλινικά συντρόφια, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», πως εξηγεί το θαύμα αυτό ο… «επιστημονικός σοσιαλισμός» σας; Μήπως μπορεί να μας πει ο… Καρανίκας, ή μήπως ο… Πολάκης;

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2017/08/09/%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9/]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!