Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Ο.Η.Ε.: «Ε κ χ ώ ρ η σ ε» τά ανθρώπινα δικαιώματα στόν …Σόρος*! (*Τό έχουμε γράψει άπειρες φορές: Τό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ του όνομα είναι Γκεόργκυ Σβάρτς! Τά υπόλοιπα είναι παραμύθια! )

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ & ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ (ΚΥΡΙΩΣ) ΓΙΑ 

  Α Π Α Ι Τ Η Τ Ι Κ Ο Υ Σ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΟΗΕ: «Εκχώρησε» τά ανθρώπινα δικαιώματα στόν…Σόρος*!

του Bastien Lejeune    - Μετάφραση: Ευάγγελος 

Δ. Νιάνιος


Ο "Τζωρτζ Σόρος"* με το χρήμα του εξαγοράζει συνειδήσεις: 

Μετά τη διείσδυσή του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το Συμβούλιο της Ευρώπης, προωθεί τα σχέδια της Ανοιχτής Κοινωνίας μέσω του ΟΗΕ. 

Δικαίως συγκαταλέγεται, μέ τους Μπίλλ Γκέϊτς και Κλάους Σβάμπ,  στά αφεντικά του κόσμου!...


[…Στην εποχή της παγκοσμιοποίηση, τα κέντρα λήψης αποφάσεων απομακρύνονται από τους λαούς και τις ιστορικές πρωτεύουσες τους για να συγκεντρωθούν σε μερικές νέες πρωτεύουσες της παγκόσμιας διακυβέρνησης. […] 

Μετατοπιζόμενη, η εξουσία αλλάζει φύση: θέλει να είναι ορθολογική και παγκόσμια και επομένως απομακρύνεται από την έκφραση της (υποτίθεται παράλογης) θέλησης συγκεκριμένων λαών. 

Σε αυτό το παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο, τα περισσότερα κράτη είναι μόνο τοπικοί φορείς, με περιορισμένο ρόλο και χωρίς μεγάλα μέσα. 

Αντίθετα, ορισμένες εταιρείες και ιδιωτικά ιδρύματα είναι παγκόσμιοι παίκτες με σημαντικούς πόρους, απαλλαγμένοι από τη διοικητική και δημοκρατική γραφειοκρατία. 

Αυτές οι ΜΚΟ και οι διεθνείς οργανισμοί είναι συμπληρωματικοί. 

Οι ΜΚΟ επιτρέπουν στους «εκτός εδάφους» διεθνείς οργανισμούς να επεκτείνουν τη δράση τους «επί τόπου»· ως αντάλλαγμα, οι διεθνείς οργανισμοί μεταφράζουν τα μηνύματα των ΜΚΟ σε πολιτικούς και θεσμικούς όρους…            Grégor Puppinck, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δικαίου και Δικαιοσύνης (ECLJ)]

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ε Δ Ω :

http://aktines.blogspot.com/2021/08/blog-post_49.html#more

2 σχόλια:

  1. Ο σύνδεσμος που μας γράψατε είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ!
    Καί μέ "αυστήροτατες" παρατηρήσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!