Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Πιό ΒΛΑΚΑΣ πεθαίνεις! Τούρκος πολιτικός σέ δήμο της Σουηδίας:"Είμαι κουρασμένος με τους ....λευκούς άντρες"!!! ( Καί εμείς είμαστε ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ μαζί σου χ ο ν τ ρ ο κ έ φ α λ ε μογγόλε! )

 



Ο Muharrem Demirok, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κόμματος του Κέντρου (C) και δημοτικός σύμβουλος στο Linköping, γράφει στο Twitter, ότι «είναι πραγματικά κουρασμένος (;;;;) από τους λευκούς άντρες»!


Στην ανάρτησή του, ο Ντεμίροκ κατηγορεί «μεγαλύτερους, προνομιούχους και τολμώ να το πω, λευκούς άντρες», ότι απέρριψαν «ισχυρισμούς, εικασίες και καθαρές αναλήθειες που ισχυρίζονται ότι είναι γεγονότα».

Το Κόμμα του Κέντρου τονίζει ότι έχει βαρεθεί να λαμβάνει υπ΄όψη ότι είναι πολιτικά εκλεγμένος πολιτικός. 
"Δεν μπορώ πλέον να είμαι ταπεινός απέναντί ​​τους", γράφει και κατηγορεί τους λευκούς ότι είναι "το χειρότερο είδος γκολάρ".

Στο Twitter, πολλοί άνθρωποι αντιδρούν στον Ντεμίροκ, ο οποίος έχει τουρκικό μεταναστευτικό υπόβαθρο, εκφράζοντας τον εαυτό του με αυτόν τον τρόπο για τους λευκούς άνδρες. 

Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Muharrem Demirok είναι δημοτικός σύμβουλος στο Linköping από το 2009 και ήταν μία από τις κινητήριες πολιτικές δυνάμεις πίσω από την κατασκευή ενός τεράστιου τζαμιού στην πόλη.

Ωστόσο, η κατασκευή του τζαμιού έχει καθυστερήσει και η προαιρετική συμφωνία για το οικόπεδο 10.000 τετραγωνικών μέτρων που είχαν υποσχεθεί στους Μουσουλμάνους του Linköping έληξε πριν από δύο χρόνια, χωρίς να έχει ξεκινήσει καμμία κατασκευή του τζαμιού.

Συντακτική ομάδα

4 σχόλια:

  1. άντε πήγαινε με μαύρους τότε. εμείς δεν θα σε παρεξηγήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ λευκός για μογγολότουρκος. Αν εξαιρέσουμε τους λευκούς Κούρδους, κάτι κιρκασίους, τσετσένους, επίσης λευκούς, οι υπόλοιποι είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες, που πιστεύουν ότι ανήκουν στην μογγολοειδή φυλή των Τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς πολλές κουβέντες εξωραισμένε αγαρηνέ πολύ σύντομα θα βρεθείς εκεί που ανήκεις...πολύ σύντομα ¿¿¿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν καλοί γείτονες σου προτείνουμε έτσι για αλλαγή να γνωριστείς με την δικιά μας τη λεσβία την Κούλα, τυχερέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!