Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Μέ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ 'ράπερ' φωτογραφήθηκε η "μεγαλο-οικολόγος" Greta ! - Γιά εκστρατεία ΥΠΕΡ του εμβολίου.....

 



Η (υπερπροβεβλημένη από τά διεθνή ΜΜΕ νεαρή) ακτιβίστρια του κλίματος Greta Thunberg, προκαλεί αναταραχή, αφού ποζάρει μια φωτογραφία με έναν 'ράπερ' εγκληματία 'γκάγκστερ' της Σομαλίας!

Η φωτογραφία με τη Γκρέτα και τον ράπερ "1.Cuz" δημοσιεύθηκε ως μέρος της εκστρατείας #KavlaUpp, η οποία στοχεύει να κάνει τους Σουηδούς να εμβολιαστούν κατά του covid-19.

Η εικόνα δείχνει με κουκούλα τον Σομαλό 'ράπερ' που βγήκε από τη φυλακή και έκανε μια γρήγορη μουσική καρριέρα πριν από μερικά χρόνια, κρατώντας το χέρι της Γκρέτα.

Στα κοινωνικά μέσα, η φωτογραφία παρατηρείται τόσο από Σουηδούς όσο και από διεθνείς χρήστες. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η εικόνα είναι "τρομακτική".

Πριν από δύο χρόνια, η Γκρέτα δέχθηκε κριτική, αφού πόζαρε με μια φανέλα 'AFA', αλλά στη συνέχεια επέλεξε να διαγράψει την εικόνα...



H καμπάνια #KavlaUpp έχει επικριθεί για το ότι δεν συνέβαλε τίποτα εποικοδομητικό, αλλά απλώς διόγκωσε τα 'εγώ' των διασημοτήτων.

Συντακτική ομάδα
https://ypervorioi.blogspot.com/2021/07/greta.html

6 σχόλια:

  1. κοιτάξτε λίγο την πάνω φωτό με τον α@άπη. αν και το ψυχανώμαλο είναι σήμερα 18 ετών, μοιάζει για ανήλικο (το πρόσωπο, το σώμα, το ύψος της). παρατηρήστε αυτόν πως την κρατά, δείτε τη μάσκα που φορά (μάλιστα σε άσπρο χρώμα). σας φαίνεται εντάξει το θέμα της φωτογράφισης; σαν να παραείναι ανώμαλοι οι συμβολισμοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KavlaUpp ?!?!

    Δεν περίμενα ΠΟΤΕ να δω μια νεοελληνική cult και πρόστυχη έκφραση να κοσμεί ολόκληρο κίνημα εξόντωσης ανθρώπων....

    Εγώ την είχα συνδυάσει πιτσιρικάς με τον ερωτισμό και την πεμπτουσία της ενώσεως των ανθρώπων εις σάρκαν μιαν και όχι το ακριβώς αντίθετο...

    Πραγματικά δαιμονική εποχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Γκρέτα πάσχει από το συνδρομο Άσπρενγκερ, ελεφρωτέρα μορφή αυτισμού. Δεν γνωρίζω άν έχει σχέση με το χαμηλό ύψος της και τον παιδομορφισμό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν επηρεάζει καθόλου τη σωματική ανάπτυξη.

      Διαγραφή
  4. Greta you need desperately a black kavlitzeki . That's all you need

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!