Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

'ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ' - Γ Α Λ Λ Ι Α = 1 - 0 ! (Όταν θά ΣΚΥ-ΛΟ-ΜΕ-ΤΑ-ΝΟΙΩ-ΣΟΥΝ οι Γάλλοι, θα είναι πάρα πολύ ΑΡΓΑ...)

...ΟΣΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ!

Σχετική εικόνα
NA ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ "ΞΕΡΝΑΝΕ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ 'E-MAILS' ΤΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ... ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ,
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...'ΡΟΖ' ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ... ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΑΧΑ;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Λές και δεν γνώριζε όχι μόνον η Ευρώπη, αλλά όλος ο κόσμος, ότι το αποτέλεσμα των Γαλλικών προεδρικών εκλογών, θα ήταν η νίκη του (όντως!) ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ & ΑΧΡΩΜΟΥ "νεαρού" Μακρόν. Ένας πρώην υπουργός Οικονομικών του παταγωδώς ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ - καί έχοντος την διαρκή προσοχή του στα κάτω από την μέση του "όργανα"... - προέδρου Φρ.Ολάντ, αλλά πρωτίστως πρώην στέλεχος της Τραπέζης Ρότσιλντ των Παρισίων, την οποία άς μήν λησμονεί κανείς Έλλην, λίαν προσφάτως επεσκέφθη ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΣ(...) και αιφνιδιαστικώς και ο πρωθυπουργός "μας", ο mister Alexis!

Αποτέλεσμα εικόνας για μακρόν

Αποτέλεσμα εικόνας για μακρόν

Δεν θα κάνουμε λόγο, για τον αληθινά "περίεργο" ποσοστό που τελικώς εξελέγη ο "νεαρός", το 66,06% που όπως και να το κάνουμε, θυμίζει ΕΝΤΟΝΩΣ ως αριθμός, κάτι σίγουρα ΑΠΑΙΣΙΟ όσο και απέραντα δυσόνυμο...

Αποτέλεσμα εικόνας για μακρόν

Θα προσπαθήσουμε όμως να δείξουμε στοιχεία και πληροφορίες για αυτόν τον άνθρωπο "απο τό πουθενά", δίχως κόμμα, δίχως στελέχη, δίχως μηχανισμό,  που μάλλον ΑΠΕΚΡΥΒΗΣΑΝ από το ευρύ κοινό, όχι μόνον των Γάλλων αλλά και γενικώτερα.

1.Όπως επιμένουν οι γαλλικές εφημερίδες και τα περιοδικά, ο 39ετής Μακρόν, δεν έχει "ξαναδεί" άλλη γυναίκα στην ζωή του όλη, πλήν της κ.Μπριζίτ Τρονιέ των 64 'Μαΐων'! Το ανέφερε πρό ημερών, ακόμα και η γερμανική 'Bild'...

2.O μεγαλύτερος γιός απο τα 3 παιδιά της κ.Μπριζίτ, απο τον πρώτο της γάμο, ονομάζεται Σεμπαστιάν Οζέρ, γεννήθηκε το 1975, που σημαίνει ότι είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος(!) απο τον ..."μπαμπά" του, δηλαδή πατριό του Μακρόν!

3.Η μεσαία θυγατέρα της Μπριζίτ,  είναι συνομίληκη ακριβώς με τον Μακρόν, με τον οποίο προσέξτε, ήσαν συμμαθητές στο Λύκειο των Ιησουϊτών της Αμιέν, όπου τα μαθήματα των Γαλλικών και των Λατινικών και στους δύο, τα έκανε η μαμά της Μπριζίτ!..

4.Ο 66ετής πρώην σύζυγος και πατέρας των 3 παιδιών της κ.Μπριζίτ, ονομάζεται Αντρέ Οζιέρ, είναι ...τραπεζίτης και αυτός έβαλε τον Μακρόν στην εβραϊκής ιδιοκτησίας πανίσχυρη 'super' Τράπεζα Ρότσιλντ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για LE MARIAGE DE MACRON

O "άτυχος" Αντρέ λοιπόν, λόγω του γεροντοέρωτος της κυρίας του, με τον περίπου ανήλικο Εμμανουέλ, πήρε διαζύγιο το 2006, ενώ αμέσως την επόμενη χρονιά, το 2007 η κυρία του νυμφεύθηκε τον Μακρόν!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ;

Μά, πώς επί τουλάχιστον 11 χρόνια, η κυρία Μπριζίτ απατούσε τον τραπεζίτη και πατέρα των 3 παιδιών της, με τον ...μαθητή της!!! (Άν αυτό δεν λέγεται 'καραμπινάτη' - και ποινικώς ΚΟΛΑΣΙΜΗ -  Π Α Ι Δ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α,  τότε τί στα κομμάτια λέγεται;;;)

5.Οι γονείς της κ.Μπριζίτ, ο Ζάν και η Σιμόν Τρονιέ, πέθαναν απο την στεναχώρια τους, όταν πληροφορήθηκαν ότι η μικρότερη απο τα 6 αδέλφια κόρη τους, "πήγε και τα έφτιαξε" μέ έναν μαθητή της! Ο μέν Ζάν Τρονιέ πέθανε το 1994, στα 85 του, ενώ η Σιμόν Τρονιέ, τέσσερα χρόνια μετά, το 1998, στα 88 της...
Σχετική εικόνα
H TΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΙΤ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΓΑΜΟ...
6.Οι γονείς του Μακρόν, ο Ζάν Μισέλ καθηγητής Νευρολογίας και η Φρανσουάζ επίσης ιατρός, όπως και τα αδέλφια του ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ του παιδιού τους με την "γιαγιά" Μπριζίτ, που έγινε στο Δημαρχείο των Παρισίων!
Επί ολόκληρη 10ετία, ήτοι απο το 2007 έως το 2017, ο φρεσκοεκλεγείς Γάλλος πρόεδρος είχε ΚΟΨΕΙ 'ΜΑΧΑΙΡΙ' τις σχέσεις και κάθε επαφή του, είτε με τους γονείς του, είτε με τα αδέλφια του, επειδή ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερή του κυρία καθηγήτρια Μπριζίτ...

ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ, Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ... ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΠΩΣ ..."ΕΡΩΤΟΧΤΥΠΗΘΗΚΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ!

-----------------------------------------------------------

Σάλος στη Γαλλία με τις φήμες για την ομοφυλοφιλική σχέση του Μακρόν

=========================
[ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ.
Το ποσοστό των λευκών (8,51%) και των άκυρων ψηφοδελτίων (2,96%), στις χθεσινές Γαλλικές εκλογές, που αποτέλεσαν συνολικά το 11,47% των καταμετρημένων ψήφων και αντιπροσωπεύουν περισσότερους από 4 εκατομμύρια (!!!) ψηφοφόρους, είναι το υψηλότερο που έχει καταγραφεί σε προεδρική εκλογή από την αρχή της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας...]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!