Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΜΑΪΟΣ 1948: Η ΙΔΡΥΣΗ του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ, μέ τήν ΒΟΗΘΕΙΑ του ...«ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ! ΑΣΦΑΛΩΣ!...ΟΡΘΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ 'ΠΑΤΗΡ' ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ
ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,
Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ, ΕΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ 'ΠΑΤΕΡΑ' ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΧΕΡΤΖΛ.

(69 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ! Η "ΕΥΟΔΩΣΗ" ΠΑΜΠΑΛΑΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ...)
Όπως επισημαίνει ο κ.Γ.Δημητρακόπουλος, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, μ
εγάλη ημέρα η προχθεσινή για τους απανταχού σιωνιστάς, καθώς ήταν η επέτειος της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ.
Άλλωστε, αυτός ήτο και ο πρώτος και κύριος σκοπός της ιδρύσεως του σιωνιστικού κινήματος, το 1897, από τον Τεοντόρ Χέρτσλ – ο δεύτερος σκοπός του σιωνισμού είναι η παγκόσμιος κυριαρχία.

Σχετική εικόναΩστόσο, η ίδρυση του Ισραήλ, οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος και στον «πατερούλη» Στάλιν! Ο οποίος ήταν και ο πρώτος που ...
αναγνώρισε το Ισραήλ, τρεις ημέρες μετά (!) την επίσημη ανακήρυξή της ανεξαρτησίας του – στις 17 Μαΐου 1948.

Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν

Οι πρώτες επαφές των σιωνιστών με τους σταλινικούς, έγιναν στο Λονδίνο, στις αρχές του 1941, όταν ο πρόεδρος της Παγκοσμίου Σιωνιστικής Οργανώσεως, Χάϊμ Βάϊζμαν, συνάντησε τον Σοβιετικό πρεσβευτή Ιβάν Μάϊσκι (στην πραγματικότητα επρόκειτο περί του Γιαν Μιχαήλοβιτς Λιαχοβέτσκι, εβραίο από την Πολωνία). 
Εκεί μπήκαν οι βάσεις της σταλινικής υποστηρίξεως στην ίδρυση του Ισραήλ, όταν θα δινόταν η ευκαιρία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΡΟΜΥΚΟ
Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ...ΓΗΣ, ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ,
ΤΑ "ΠΙΝΕΙ" ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΪ
ΓΚΡΟΜΥΚΟ, ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ
ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΑ 'ΣΚΥΛΙΑ' ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ
ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ
ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...

Και όταν οι Βρετανοί, που είχαν την Εντολή στην Παλαιστίνη, έφεραν το θέμα στον ΟΗΕ, το 1947, ο τότε σοβιετικός υφυπουργός Εξωτερικών Αντρέϊ Γκρομίκο, ανακοίνωσε ότι η ΕΣΣΔ, υποστηρίζει τον χωρισμό της Παλαιστίνης σε δύο κράτη, το ένα εβραϊκό, το άλλο αραβικό, εάν η λύση τού ενός κράτους με δύο εθνότητες, αποδεικνυόταν πρακτικώς ανεφάρμοστη.

Επιπλέον, η ΕΣΣΔ και οι δορυφόροι της, έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υιοθέτηση του σχεδίου χωρισμού της Παλαιστίνης, στις 29 Νοεμβρίου 1947. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΣΙΝΣΚΙ
ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ...

Ο δε – πρώην σκληρότατος εισαγγελεύς (άνω φωτο) των διαβόητων Δικών της Μόσχας - Βισίνσκι, που συμμετείχε στην σοβιετική αντιπροσωπεία, είχε λάβει την οδηγία από τη Μόσχα, «να συμβουλεύεται την εβραϊκή άποψη σε όλα τα σημαντικά ζητήματα σχετικά με την Παλαιστίνη», δηλαδή να ενεργεί σύμφωνα με τα σιωνιστικά συμφέροντα!..

Πρωτύτερα, οι σταλινικοί είχαν δώσει στους σιωνιστάς αυτά που κυρίως χρειάζονταν: ανθρώπινο υλικό για ν’ αλλάξουν τους πληθυσμιακούς συσχετισμούς και όπλα για να επιβληθούν στους δυστυχείς Άραβες!

Ενώ, λοιπόν, το 1946, οι εβραίοι στην Παλαιστίνη ήταν μια μειοψηφία 600.000 (το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού), ο Στάλιν στέλνει αρχικά στην Παλαιστίνη 150.000 εβραίους της Πολωνίας, εν συνεχεία τους εβραίους της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας και το 1948 πάνω από 300.000 εβραίους από τις υπόλοιπες χώρες του παραπετάσματος...

Επιπλέον, ο Στάλιν υποστηρίζει αναφανδόν το Ισραήλ στον εκτοπισμό περισσότερων από 700.000 Αράβων Παλαιστίνιων, καταψηφίζοντας την απόφαση 194 της Γενικής Συνελεύσεως του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, η οποία προέβλεπε το ενδεχόμενο επιστροφής τους.

Εις ότι αφορά τον οπλισμό, ο Στάλιν αναθέτει την αποστολή στην Τσεχοσλοβακία. Αρχικώς στις παράνομες εβραϊκές τρομοκρατικές οργανώσεις 'Ιργκούν' και 'Χαγκάνα' και εν συνεχεία στο νεοϊδρυθέν κράτος του Ισραήλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ

Αργότερα, ο σιωνιστής ηγέτης Μπεν Γκουριόν δήλωσε πως: «τα όπλα αυτά έσωσαν τη χώρα. Αποτέλεσαν την πιο σημαντική βοήθεια που είχαμε. Χωρίς αυτά, πολύ αμφιβάλλω εάν θα είχαμε επιβιώσει τον πρώτο μήνα».

Αυτή ήταν η συμβολή του σταλινισμού, στην ίδρυση του Ισραήλ, προφανώς στην μνήμη του ιδρυτού και των βασικών ηγετών του κομμουνισμού (Μάρξ, Λένιν, Τρότσκυ, Σβερντλώφ, Ζηνόβιεφ, Κάμενεφ, κ.λπ.), που ήταν κατά 99,9% εβραίοι!

[Πηγή: 'paspartoy']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!