Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ στήν 'ΜΑΡΦΙΝ': ΕΝΑ τρομερό ΕΓΚΛΗΜΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Και δέν μιλά κανείς... 4 ψυχές!

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ...

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ (ΤΟΣΟ ΥΠΟΠΤΗΣ) ΗΜΕΡΑΣ....
ΠΑΝΤΩΣ, "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ"!


(ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ - και "χειροπόδαρα" δεμένο... - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!)
ΗΔΗ συμπληρώθηκαν 7 χρόνια ακριβώς, από την αποφράδα εκείνη ημέρα που αριστεροί δολοφόνοι συμμοριών της εξωκοινοβουλευτικής (;) αριστεράς και έκαψαν ζωντανούς 4 ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ, 4 ανθρώπους, ημέρα μεσημέρι, στο κέντρο των Αθηνών!


Ήταν οι ημέρες των παλλαϊκών αντιδράσεων για το πρώτο μνημόνιο του ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ 'παιντιού' Τζέφρυ Παπανδρέου και η αριστερά, πιστή στο αντιλαϊκό της καθήκον, έσπευσε να προβοκάρει και να τερματίσει τις αντιδράσεις του Λαού απέναντι σε αυτό που θα επακολουθούσε...


Προσφάτως, η λήξη της σχετικής δίκης ολοκλήρωσε την βρωμερή συγκάλυψη των παρακρατικών και – κυρίως – των εντολέων τους, αφού 7 χρόνια μετά κανείς ...«δεν είδε» τίποτα (!) για εκείνον τον εμπρησμό που συνέβη εμπρός στα μάτια χιλιάδων. 
7 χρόνια μετά και η εντύπωση που αποκομίζει κανείς είναι, ότι οι 'μολότοφ' πετάχτηκαν ...μόνες τους, όπως μόνη της (!) κατέρρευσε η τζαμαρία του κτιρίου της 'Μαρφίν'.

Το έγκλημα συγκαλύφτηκε και όλο το πολιτικό σύστημα επιθυμεί και να ξεχαστεί. Δυστυχώς, γι’ αυτούς,  κανείς ΕΛΛΗΝ, δεν είναι διατεθειμένος και ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να ξεχάσει, ότι στις 5 Μαΐου 2010, οι υπάνθρωποι αυτοί δολοφόνοι, με την βοήθεια αριστερών συνεργών, έκαψαν ζωντανούς την Παρασκευή Ζούλια, τον Νώντα Τσακάλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της, για να εξυπηρετήσουν ένα βρωμερό, αντιλαϊκό και αντεθνικό καθεστώς.


Το έγκλημα συγκαλύφτηκε, παρά τις χιλιάδες των μαρτύρων και τις δεκάδες των καμερών ασφαλείας(...) που κατέγραφαν κάθε κίνηση στην περιοχή. 
Το έγκλημα συγκαλύφθηκε γιατί εντολέας ήταν το αμαρτωλό καθεστώς των μνημονίων και της επιτροπείας, που μέσω αυτού του εγκλήματος εξασφάλισε την επιβίωσή του, εις βάρος των Ελλήνων...

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!