Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΑ; «Παραδίδουν την ΕΛΒΟ στους Τούρκους»;;; (Μέσω Νοτιοαφρικανικής εταιρείας, που συνεργάζεται με Τουρκικό Όμιλλο!)
Για ξεπούλημα της 'Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων' στην ...τουρκική κρατική εταιρεία 'ASELSAN', μέσω της Νοτιοαφρικανικής εταιρείας 'PARAMOUNT GROUP'», κάνει λόγο η πρώην βουλευτής κ.Μακρή.
Η επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης», μιλά για προδοσία από τον υπουργό Εθνικής Αμύνης, που προχώρησε σε μυστική συμφωνία με τους Τούρκους, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «μπίζνες σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της πατρίδος μας»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΒΟ

Σχετική εικόνα

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ρ. Μακρή:

Τα ψέμματα του καθεστώτος 'ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ' και οι δήθεν διασφαλίσεις προς την 'ΕΛΒΟ', αποκαλύφθηκαν και το ξεπούλημα της 'ΕΛΒΟ' σε τουρκική εταιρεία, είναι πραγματικότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΒΟ

Το 'Μέτωπο Νίκης' μέσω της Επικεφαλής του πρώην Βουλευτή κ. Ραχήλ Μακρή αποκάλυψε τα σχέδια του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, ο οποίος συμφώνησε μυστικά να ξεπουλήσει Προδοτικά την 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ' ('ΕΛΒΟ') στην Νοτιοαφρικανική Εταιρεία 'PARAMOUNT GROUP', που έχει ως 'partner' την Τουρκική Κρατική Εταιρεία ASELSAN 
(http://www.defenceweb.co.za/index.php?option=com_content&view=article&id=36316) 

Αποτέλεσμα εικόνας για aselsan

της οποίας οι εξοπλισμοί χρησιμοποιήθηκαν για την θανάτωση Ελλήνων, Κυπρίων, Κούρδων, Σύριων!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΒΟ

Εδώ και καιρό υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ν. Αφρικής αποκάλυψαν, ότι σε συζήτηση με τον Τούρκο ομόλογο του FAIΚ EKEN, Δ. Σύμβουλο της 'ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S', πληροφορήθηκαν, ότι η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου, υποσχέθηκε (;;;) στην Νοτιοαφρικανική εταιρεία 'PARAMOUNT GROUP', μεταξύ άλλων και την πώληση της 'ΕΛΒΟ' στην 'PARAMOUNT GROUP', partner της Τουρκικής Κρατικής Εταιρείας 'ASELSAN'.

Σχετική εικόνα

Το ψέμμα αποκαλύπτει τον εαυτό του και οι μάσκες έπεσαν, για τον ...τουρκοφάγο Υπουργό, που παραδίδει με πονηρό τρόπο την 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ' ('ΕΛΒΟ') σε Τουρκικά συμφέροντα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΒΟ

'Μπίζνες' σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της πατρίδος μας, με την συγκάλυψη όλου του μιντιακού συστήματος και συνεργούς πολίτες, που αδιαφορώντας για το ξεπούλημα της πατρίδος, παρακολουθούν ...τουρκικές παραγωγές, υπηρετούν ιδιοκτήτες ομάδων, εξαπολύουν   α ν θ ρ ω π ο κ υ ν η γ η τ ό    σε όσους τον υπερασπίστηκαν, αρνούμενοι να ΣΗΚΩΘΟΥΝ και να ασκήσουν το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ τους ΚΑΘΗΚΟΝ, υπερασπιζόμενοι την χώρα και το μέλλον τους.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!